Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a férfiak inkább a csupasz puncit?
Nem mindenki szereti.Van aki ezt szereti van aki a szőröset.Az én barátom például csak a szőröset szereti.Azt mondta ha hozzányúlok a borotvához nem szól hozzám :S
hát a kedvéért megteszem hogy nem borotválom.Amugy meg nagyon szeretjük egymást.
Az én párom évekig bizonygatta, hogy neki tökéletesen megfelel úgy, ahogy van (szőrösen), ne csináljak vele semmit, majd x év után félénken bevallotta, hogy sokkal jobban szeretné ha tök csupasz lenne... Úgyhogy most akármennyire utálom, muszáj borotválnom.
De ez szerintem is eléggé pedofil kedvence kinézetű, úgyhogy nem tudom miért jó ez így neki, de ízlések és pofonok :D
ket okbol is:
1. nagyon jol lehet simogatni es erezni a mindenfele kis "lebernyegeket" rajta :D nyami!
2. nem megy tele a szad gombolyagnyi szorokkel, amit aztan kopkodhetsz orakig(ez nem tul erotikus), hacsak nem vagy olyan tipus mint az egyik haverom, aki egy huszarvagassal oldotta meg ilyennemu problemajat, egyszeruen lenyelte.:))
Szerintem fontos, hogy egy nő karban legyen tartva, de nekem személyszerint nem tetszik a csupasz, így nekem van egy csík. A kedvesem nagyon imádja!
Petranova
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!