Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy nekem mindig csak csikói orgazmusom van?
Figyelt kérdés
Hüvelyit eddig még soha nem értem el.Lehet,hoyg azért mert még szűz vagyok?2009. dec. 12. 13:16
1/9 anonim válasza:
Csikói?!?! Járj kevesebbet lovagolni! :D
2/9 anonim válasza:
a hüvelyi orgazmust a f.sztól éred el, te észlény..
egyszerűbben:
csikló izgatása=csiklóorgazmus
f.sz a puncidban=hüvelyi orgazmus
és ha szűz vagy, akkor még nem is lehetett hüvelyi orgazmusod...
3/9 anonim válasza:
Neked kisszívem csiklóorgazmusod van, a csikót meg bízd a lovakra!
4/9 anonim válasza:
Egyébként keresd meg a G-pontodat, és meglátod milyen jó lesz!
5/9 anonim válasza:
Hát ha nem keresel akkor persze hogy csak csiklói lesz. Hüvelyit ne akarj, az nem lesz addig amig nem lesz benned farok. G-pontos lehet. Keresd meg, a hüvely belső falán van.
6/9 anonim válasza:
szűz, de ha valamit dugdos magába, mért ne lehetne hüvelyi orgazmusa?!-.-
7/9 A kérdező kommentje:
na jó tényleg kihagytam egy L-t-.-
am köszi a válaszokat tegnap sikerült:D
a hüvelyi f.sz nélkül:D:D:D
2009. dec. 14. 18:16
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!