Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vállalható egy 17 éves lány és egy 35 éves pali kapcsolata?
Sajnos a mai világban ez gyakori.
Kérdem én, milyen mentalitása lehet egy 35 éves "férfinak" aki egy tiniben keresi a boldogságok, aki általánosságban még nagyon éretlen.
Én teljesen más véleményen vagyok mint azok a a "palik", akik összeállnak egy tini lánnyal de ez már más tészta...
A kérdésre a válsz, igen.
Igen, vállalható. Akik idősebbekbe szerelmesek, tartsanak össze :)
Pedofília pedig az lenne, hogyha az az idősebb férfi egy nemi érés előtti lányra gerjedne, akinek még melle sincs, és kb. 10-12 éves. Sok csaj már 13 éves korára nagyon fejletten néz ki, és az nem pedofília, ha egy férfi megnéz egy olyan lányt. 14 éves kor felett pedig már semmi sem esik büntethetőség alá.
F/16
"Vagy a csaj lehet olyan szinten, mint egy harmincöt éves."
Ez téves, lehet hogy úgy tűnik, mivel olyan családba nevelkedett fel, és olyan nevelést is kapott és ezért úgy akar viselkedni mint egy 35 éves. de attól egy 35 éves hölgy nagyban különbözik...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!