Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret? Vagy én reagálom túl? Vagy sértő a dolog?
mert pasibol van,és megsértődött...mert szerinte ha szex nem is,de minimum egy orált lehetett volna...és igy "büntet"...
mássz rá szépen,és elfelejt bunkonak lenni egy ideig...
22/L
Hát nemtudom, én is "pasiból" vagyok, de szerintem ez elég bunkóság(volt).
Nálunk is volt olyan hogy a páromnak nem volt kedve, fáradt volt vagy valami, de én szemétkedtem vele. Megértettem őt, mindenkinek van olyan napja amikor fáradt.. Másnap viszont duplán bepótoltuk, így nem volt ebből semmi gond :))
Talán még meg is érte várnom +1 napot :)
hát én azért meg tudom érteni a párod.. na nem azt hogy beszólt.. hanem h dühös.. amikor én ki vagyok éhezve és nem jutok el a csúcsra, sőt a barátnőm még húzza az agyamat, plussz még egyéb körülmények miatt is ideges avgyok (pl vizsgaidőszak) akkor ki szoktam énis borulni..
volt már hogy éreztem szex közben h túl merev vagyok ahoz hogy elmennyek..és valami apróság miatt beleharaptam a páromba.. (nemkell ara gondolni hogy kiharaptam belőle 1 darabot, de azért érezte) szal lehet h valami egyéb baja van.. beszéljétek meg.. majd ha már nem durci
sok sikert
Köszi!Am az hozzá tartozik, de már írtam is fönt, hogy nekem most megvan.Olyankor meg nem lehet...
Persze,segíthettem volna rajta de hulla fáradt voltam.Egésznap rohangáltam ide-oda...És különben is tegnap előtt szeretkeztünk.
Lehet csinálni, de olyankor sokkal könnyebb elkapni fertőzéseket, mivel olyankor a méh gyakorlatilag egy egész seb....
Szerintem is bunkó volt a párod. Lehetett volna egy kicsit megértőbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!