Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megengedik a prostik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Atika kérdése:

Megengedik a prostik?

Figyelt kérdés
El fogok egyhez menni.és az a kérdésem meg engedik hogy beléjük menjek el? análisan is lehetséges esetleg pisi sex? egy út szélihez mennék jó ötlet?
2009. dec. 12. 06:50
1 2
 1/18 anonim válasza:
78%
Mert szerinted ez hogy zajlik? A gumi van rajta akkor miért nem mehetnél el benne? Ne legyél már eke!! :)
2009. dec. 12. 08:00
 2/18 anonim válasza:
78%
,ha gumi van rajtad,
2009. dec. 12. 08:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha gumi van rajtad, akkor szerintem meg fogják engedni.

A többi prostifüggő. Biztos van olyan, aki mindent megenged, van amelyiknek nem ilyen színes a "palettája".

Nincs tapasztalatom prosti-téren, de én biztos nem útszélihez mennék... amilyeneket eddig láttam... undorítóak. :S

2009. dec. 12. 08:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Pisiszex az út szélén? Kemény, ebben a hidegben!

Szánj rá kicsit többet, és menj fel lakásra valakihez, legalább letusolhatsz, és a nő is tisztább, mint kint a prérin!

Tele vannak az újságok társkereső rovatai a hirdetéseikkel, felhívod, egyeztettek, megbeszélitek az árat, időpontot. Lakáson kisebb az esélye annak is, hogy átver.

2009. dec. 12. 08:22
 5/18 anonim ***** válasza:
41%
Lakásra menj fel !! A húgom pl mindent enged de az árát is elkéri elöre , mesélt olyat hogy egyszerre 5 pasi pisilte fejen utána jól meg.... minden hol !!
2009. dec. 12. 09:51
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
emlékszem, hiszen az egyik én voltam :D és tényleg olcsó az a csaj!
2009. dec. 12. 10:59
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

09:51

Büszke lehetsz a hugodra...

2009. dec. 12. 11:00
 8/18 A kérdező kommentje:
bocsánat akkor félreértettük egymást én gumi NÉLKÜL szeretném csinálni velük azt megengedik?és persze beléjük mennék el. tabletátt úgy is szednek? nem?de nem is érdekelne.
2009. dec. 12. 11:01
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Gumi nélkül kur.várhoz nyúlni????????? Normális vagy????
2009. dec. 12. 11:05
 10/18 anonim válasza:
87%

elmebeteg.....-.-

elkapsz mindent ami csak lehetséges, minden nemi betegséget -.-, de te tod ha elakarod csöszni az életed hajrá, de ha már prostihoz mész akk el van, na cső -.-

2009. dec. 12. 11:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!