Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most olyan nők válaszát várom akik már átélték a hüvelyi és a csiklói orgamust is! Van különbség közte?
Figyelt kérdés
én amikor kezdem élvezni a szexet visszafogom magam mert olyan érzésem van mintha bepisilnék. így sose tudok elmenni. ti hogy vagytok ezzel?2009. dec. 11. 23:56
1/10 anonim válasza:
Remélem nem gond, hogy írok úgy, hogy én még nem éltem meg mindkettőt, csak leírom a tapasztalatom.
Egyszer mikor ujjazott az exem, hihetetlenül élveztem, úgy éreztem akár el is tudnék menni, de iszonyatosan pisilhetnékem lett, ami teljesen lebénított, mert attól féltem, hogy ha tovább hagyom neki, vagy netán tényleg elélvezek, akkor be is pisilek egyidejüleg. Azóta nem volt ilyen intenzív érzésem ujjazásnál, se közösülésnél.
De egyébként azt olvastam, hogy a hüvelyi orgazmus sokkal intenzívebb érzés, mint a csiklói. Különbség biztos van, de ki hogy éli meg, hogy melyik a jobb neki.
2/10 anonim válasza:
csak tisztázás képpen.az orgazmus mindenképpen 1 helyről jön :D a csikló az 1etlen szerv ami a nőben az örömszerzést szolgálja.de mint ahogy vannak olyan nők akik úgy is el tudnak élvezni hogy hozzá sem nyúlnak a nemiszervükhöz,éppen ezért különböztetik meg a 2 fő "orgazmuscsoportot" a hüvelyit és a csiklóit.én személy szerint már átéltem mind2őt és igen van különbség köztük.a pisilésről meg annyit h én pl sokkal nagyobbat élvezek,ha kicsit pisilnem kell :D ez a húgyhólyag elhelyezkedése miatt alakul ki bizonyos nőknél. bocs ha kicsit tudományos voltam,de bioszos vagyok :D 19/L
3/10 anonim válasza:
Én 10 éves házasélet után tapasztaltam meg a hüvelyi orgazmust, és határozott különbség van a kettő között. A hüvelyinél nem(csak) a csiklód élvez, hanem a hüvelybemenet körül körben végig, és nem bizsergetős érzés, hanem intenzívebb, mélyebben lévő receptorok jönnek működésbe. A mozgás sokkal ösztönösebb, nem te mozogsz úgy, hogy jólessen, hanem szinte le se tudnál állni, ha kellene sem. Még jobb esetben a combod belső része is élvez, a nemi szervekhez hasonlóan. Ha a férjem tovább bírná, további fokozatokról is biztosan be tudnék számolni.
4/10 anonim válasza:
Csak tisztázás végett, nagyokos! Az orgazmus az agyban keletkezik, szóval bármennyire hihetetlen, de egy kis gyakorlással, akár a combodban, vagy lábfejedben is tudod érezni. Pisilhetnéked azért van, mert a g-pontban felhalmozódott egy folyadék. Ezt kell kieresztened és durva orgazmusban lesz részed. Squirting nek hívják keress rá neten. Ez nem pisi, hanem egy tök steril folyadék.
5/10 anonim válasza:
Ennyit arról mit tanítanak az iskolában...
6/10 anonim válasza:
Én is a hüvelyi orgazmusra szavazok, össze sem lehet hasonlítani a csiklóival. Amikor érzem, hogy közeledik, olyankor a férjem nagyon lelassít, szinte nem is mozog, én pedig egyre jobban mozgatom a fütyijén a hüvelyizmaim, ami hamarosan átmegy a spontán hullámzásba, és kb negyedóráig tart. Neki ez olyasmi érzés, mintha pluszban orálisan is kielégíteném szeretkezés közben. Nekem a hüvelyi egy nagyon hosszú, észvesztő orgazmus, míg a csiklói csak több kicsi.
7/10 anonim válasza:
01:18as ordas nagy baromságot írt...
am az egyik 19éves csaj leírta jól :)
9/10 anonim válasza:
Frankó, hogy ilyen műveltek vagytok szexualitásból. Olvassatok utána nagyokosok. Azonkívül meg gyakoroljátok, ha már ennyire amatőrök vagytok!
10/10 anonim válasza:
Ha már itt tartunk Valerie Brooks: Tantrikus ébredés, meg Steve Piccus White Tiger Tantra. Ennek nézzetek utána! Ennyit is értek!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!