Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élveztem el? 19/F
Hali!
Az izgulástól nem mentél el :) Talán ez a jobbik eset, van akinek nem is áll fel annyira izgul. Nekem is elég hosszúra sikeredett az első alkalom, közel 1 órás volt, de én elmentem a végén... :) Furcsa volt még minden először, így nem is figyeltem oda annyira az érzésekre, atlán ezért is sikerült olyan hosszúra :) De a partnerem élvezte. És a Tied? :)
Az első válaszoló vagyok... amit kifelejtettem, nekem a 3. alkalom után már minden rendben ment és nagyon élveztem a dolgot :) De majd Te is megtapasztalod, hogy amikor már tudod mi hogy merre, akkor tudsz az élvezetre koncentrálni és nem görcsölsz azon hogy mit hogy csinálsz jól vagy rosszul.
Aztán figyeld meg lesz egy olyan időszak, amikor az lesz a bajod hogy hamar elmész... :) De ezzel nincs semmi gond, mindenki így kezdi, aztán belejön ;)
Jó gyakorlást! :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!