Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élveztem el? 19/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élveztem el? 19/F

Figyelt kérdés
Tegnap barátnőmmel szeretkeztünk, de mivel nekem volt az első, így eléggé izgultam is. Mikor szexre került a sor eléggé izgultam, hogy minden rendben legyen és ne élvezzek el túl korán, hogy neki is jó legyen. Ennek az lett a vége, hogy bár jó sokáig csináltuk, de képtelen voltam elmenni és többször is lankadt a "lelkesedésem". Ugye ez mással is előfordult már és legközelebb nem kell félnem ettől?
2009. dec. 11. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Hali!

Az izgulástól nem mentél el :) Talán ez a jobbik eset, van akinek nem is áll fel annyira izgul. Nekem is elég hosszúra sikeredett az első alkalom, közel 1 órás volt, de én elmentem a végén... :) Furcsa volt még minden először, így nem is figyeltem oda annyira az érzésekre, atlán ezért is sikerült olyan hosszúra :) De a partnerem élvezte. És a Tied? :)

2009. dec. 11. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
"van akinek nem is áll fel annyira izgul" ezt sajnos tapasztaltam!
2009. dec. 11. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, pont a görcsölés miatt kókadt le. :) Ha legközelebb előfordulna, ne zavartasd magad, folytassátok pettinggel. Az aktus nem is olyan lényeges része az együttlétnek, élvezd ki mondjuk azt, ahogyan összebújtok, és gyengéden cirógatjátok egymást. Biztos neki is tetszik egy kis intimitás és romantika az ágyban, és ettől megnyugszol. Bele kell feledkezni a szeretkezésbe, és nem azzal kell törődni, hogy a farkaddal mi van, hanem azzal, hogy örömet szerezzetek egymásnak, és a végletekig élvezzétek a dolgot. :)
2009. dec. 11. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló vagyok... amit kifelejtettem, nekem a 3. alkalom után már minden rendben ment és nagyon élveztem a dolgot :) De majd Te is megtapasztalod, hogy amikor már tudod mi hogy merre, akkor tudsz az élvezetre koncentrálni és nem görcsölsz azon hogy mit hogy csinálsz jól vagy rosszul.

Aztán figyeld meg lesz egy olyan időszak, amikor az lesz a bajod hogy hamar elmész... :) De ezzel nincs semmi gond, mindenki így kezdi, aztán belejön ;)

Jó gyakorlást! :))

2009. dec. 11. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
nekem is volt ilyen. Foglalkozz azzal, hogy jól érezd magad, nem pedig azzal, hogy vajon hogy fogja érezni magát közben. ez így önzőnek tűnik, de jelenleg a másik végletben vagy.
2009. dec. 12. 01:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a sok hasznos választ/tippet!:) Igen, a partnerem örült, hogy milyen sokáig bírtam.:D Nem akkora baj számomra, hogy nem megyek el, mert nekem az a legfontosabb, hogy a partnerem jól érezze magát, csak így hirtelen nem tudtam, hogy mégis mi történhetett?:)
2009. dec. 12. 13:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!