Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a footjob-ot? Valaki már próbálta? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 22:31
1/9 anonim válasza:
Nemtudom ki hogy van vele, de engem sose vonzott ez a dolog... de akit izgat annak biztos jó. De én úgy vagyok vele, hogy kézzel ügyesebb mindenki, minek lábbal próbálkozni? :)
2/9 anonim válasza:
Engem kifejezetten taszítana a dolog... Hát mire való az a másik két vagy három hasznos és szuper jó "dolog"?
3/9 anonim válasza:
Én mókából csináltam már a pasimnak, de szerintem inkább komikus az egész, semmint izgató.
4/9 anonim válasza:
hát nem !!! én undoritómnak tartom azt a büdös gombás lábat rágni dugdosni.... prrrrrrrrrrrrrrrrüüü
6/9 harisnyababee válasza:
Imádom!!!Nagyon izgat engem is a dolog, bár inkább csak pszichésen. A Kedvesemet szét lehet szedni vele, és élek is a lehetőséggel, mert élvezem, h ettő az egyszerű kis dologtól mennnyire elveszti az eszét, én meg uralkodhatok felette. Mondjuk kellett egy kis idő, mire símán mentek a dolgok, eleinte azért volt szenvedés rendesen, de megérte beletanulni..:P
Nem mellesleg az is szempont lehet, h még mindig barátságosabb,lábra élvezni, mint mondjuk szájba, arcra stb.
7/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, nagyon felizgat, de nagyon régen nem volt benne részem... :(
Konkrétan 2011 Márciusa óta, szóval nagyon régen.
Valakivel esetleg lehetne gyakorolni, gondolok természetesen lányokra/nőre... :)
8/9 anonim válasza:
Nem próbáltam még, de nagyon izgat a dolog. Szerintem jó lehet.
9/9 anonim válasza:
Nem volt benne még részem, de egyszer majdnem összejött. Azért izgat, mert szokatlan dolog. Ügyes talpak és lábujjak kellenek hozzá, az tuti.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!