Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégával csak szex és más semmi? - van benne tapasztalatod?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi?2009. dec. 11. 22:09
1/7 anonim válasza:
Sajnos nincs benne tapasztalatom,de ha bejön a kollégád,és kölcsönös,akkor nyugodtan megpróbálhatjátok.Csak nagyon diszkréten kell viselkednetek,jah,és ne feledd,ha nem is járásról van szó,akkor is kínos ám bemenni melózni,ha esetleg összekaptok,vagy vége lesz.Szóval ezt vedd számba.Azért ne is fogd vissza magad,mert úgyis észre lehet venni a szikrákat.. :-D
2/7 anonim válasza:
Nekem van benne tapasztalatom... ha jól sikerül az együttlét,akkor felejtsd el,hogy "csak szex és más semmi",mert kb. 90%-ban valamelyik félnél jönnek az érzelmek és többet akar,és még többet.....,stb...
3/7 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom, de embere válogatja, hogy ki és mire nyitott ilyen téren.
4/7 anonim válasza:
Irtó veszélyes. Ha kitudódik, céltáblák lesztek. És könnyen kitudódhat, ha már nem lesztek együtt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ki biztos nem tudódna mert nincsenek ki előtt kitudódni.
igazság szerint ő nagyon nyomul, de csak azt akarja, én most szakítottam, úgyhogy én meg csak némi "vígaszt" akarok.
2009. dec. 12. 11:06
6/7 anonim válasza:
Akkor meg tökéletes páros vagytok egy jó kis szexkapcsolatra.
Nem lényeg, de kíváncsi vagyok, hogy érted, hogy nincs ki előtt kitudódjon? Kétfős irodában dolgoztok egy kétfős cégnél? :D
7/7 A kérdező kommentje:
:) igen, majdnem. de csak majdnem:)
2009. dec. 12. 12:21
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!