Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire számít egy fiúnak, hogy kivel veszíti el a szüzességét? Hogy javíthatnék a helyzeten?
Régen jártam egy fiúval, majdnem egy évig, de aztán szakítottunk. Nem feküdtünk le egymással (a családja mélyen vallásos), de közben eltelt újabb egy év. A szakításunk után tartottuk a kapcsolatot, nemcsak azért, mert a munkánk megegyezik, hanem azért is, mert barátok voltunk. Sok minden történt, amiért egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és nem lehetett nem észrevenni, hogy a fiú újra belémszeretett. Próbáltam nem törődni ezzel, hitegettem magam, hogy biztos nem így van. Egyik éjjel azonban felmentünk hozzá, és szeretkeztünk. Én tudtam, hogy szűz volt, de egyáltalán nem zavart. Az már annál inkább, hogy mit fog szólni a családja. Mindenesetre másnap beszéltünk, bevallotta, hogy szerelmes belém, látszott rajta, hogy azt reméli, újrakezdhetjük. Nagyon durva voltam, és nyers, nem volt túl kedves az, ahogy elmondtam neki, hogy én nem szeretnék többet. Maradjunk barátok, felejtsük el ezt az egészet, és a többi. Tudtam, hogy nagyon bántja a dolog. Elmondta, hogy rettenetesen megbánta azt az éjszakát. És elhamarkodottan döntött, hogy lefeküdt velem. Én pedig flegma voltam, azt kérdeztem, hogy neki fiúként ez nem tök mindegy? Akkor már tényleg nagyon megbántódott, elmondta, hogy lehet, hogy csak ő gondolkodik furcsán, de neki akkoris számít. Napokig nem is beszéltünk. Próbáltam keresni, de nem vette fel a telefont, nem válaszolt az SMS-ekre, e-mailekre. Csak a testvérével tudtam beszélni, ő pedig elmondta, hogy nagyon rosszul érzi magát a srác, teljesen megváltozott. Néha szomorú, néha mogorva és ideges, de sosem vidám és felszabadult, mint régen.
Annyira szégyellem, hogy ilyen voltam vele, és tudom, hogy hibáztam. Úgy látszik, három év alatt nem tudtam eléggé megismerni, és nem tudtam, hogy ennyire érzékeny. Sosem volt ilyen, de lehet, hogy az álca volt. Egyébként sem tudom mi ütött belém, amikor így megbántottam. Talán csak féltem attól, hogy nem fog belőlem kiszeretni.
De nem hajlandó velem beszélni - ami egyébként érthető -, hogy tudnám így jóvá tenni a hibámat? Szörnyen hiányzik.
Nekem igenis számít, hogy kivel fogom elveszteni.
Persze én is oda tartozom, akik meglesik mindenhol a jó csajokat, beszéljük, hogy ezt és ezt sunáznánk, de ha amíg szűz vagyok, egy lány/nő odajönne hozzám és azt mondaná, hogy dugjam meg, nem tenném. Ha nem az elsőről lenne szó, és éppen szabad lennék/nem lennék szerelmes senkibe, akkor belemennék, de így nem. Én nem tudom mással elképzelni az elsőt, csak azzal a jelenlegi valakivel, akit szeretek, és amíg nem áll készen, addig én várni fogok.
Szerintem nem csak a vallásosságából fakad, ahogy a srác érez, én nem vagyok vallásos, és egy hasonló helyzetben én is hasonlóan éreznék. A srácok többségének is vannak ugyanúgy érzelmei.
F/16
hát leromboltad szegény srác minden önbizalmát. Nemde? Nem csodállom ha elment a kedve. Jóvátenni a hibádat: szerintem hagyd békén, keress más partnert. Amit egyszer a csajok elgondolnak('csak barát' szlogen), akkor az már úgy is marad. midkettőtöknek így lenne a legjobb.
A címre pedig: nemigen számít, de nem érdemes másnap már elküldeni a p*csába mert az senkiben nem fog jó emlékklént elraktározódni. Így ezen nincs mit csodálkozni.
Nem minden férfi disznó!
Vagyis: a fiatalabbakban még megvan a remény, hogy ha egyszer megtörtént valakivel és az jó volt mind a kettőtöknek, akkor talán több alkalmat is adsz neki.
Gondold végig, hogy ha Te vagy a helyében, akkor az ilyen pasira helyből azt mondanád, hogy: skalpvadász.
Ez egy fordított helyzet. Én megértem, hogy a fiatalember össze van törve. Azt hitte, hogy valaki igazán szereti és lehet, hogy ezért ment bele e szexbe Ő is, remélve, hogy tartós lesz a dolog.
Valszeg nehezen fogja kiheverni. Lehet, hogy évek kérdése. Minden azon múlik, mennyire érzékeny.
és még mi várjunk rátok csajok mi??? hát tuggyátok mit....vagy első nap szex vagy mehetnek a csajok a fenébe:/
ugyis lesz oylan aki belemegy:D
És ez csak egyre rosszabb lesz.
Sikerült vele még jobban összevesznem. Mostmár egy életremegutált. Talán tényleg hagynom kellett volna.
Ettől függetlenül, köszönöm a válaszokat :)
én személyesen keresném fel, és elmondanám a helyedben, hogy mennyire sajnálod és megpróbálnád jóvá tenni. az lenne az igazi, ha még sírva is fakadnál a megbánás jeléül.
21/L
Most őszintén, ha már nem akartál tőle semmit akkor mi a fenének feküdtél le vele!?
És ha már lefeküdtetek utána miért küldted el a fenébe hirtelen?
Eléggé érthetetlen számomra a hozzáállásod!
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!