Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élveztethetném el a párom gyorsabban orálisan?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 19:53
1/9 anonim válasza:
Ne siess!Minél tovább tart, annál jobb!Élvezd!
2/9 anonim válasza:
nem ártana nemet is írni mert így elég nehéz kitalálni!
3/9 A kérdező kommentje:
20/L
2009. dec. 11. 20:03
4/9 A kérdező kommentje:
Mert nekem 50-60 perc sok..
2009. dec. 11. 20:24
5/9 anonim válasza:
Csináld élvezettel, gyorsan, de azért le ne tépd a kékerest:D
6/9 anonim válasza:
NEkem kb 30-40 perc kell mire elmegy,pedig jól sz*pok...Fontos hogy kellően nedves legyen a szád. A másik, hogy használd a kezedet is közben. De amgy nem értem, az én barátom is nagyon nehezen megy el ezért nem is szeretem sokszor csinálni neki, pedig szeretek öröümet okozni neki, csak 30 perc multán már fáj a szám meg a nyakam meg mindenem. Én ugy is szoktam csinálni hogy a kezemmmel körbeölelem de szinte alig, a számmal meg közben erőteljesebben. Az nagyon tetszik neki. :) És általában ugyis az lesz a vége, hogy ráülök, és lovaglok rajta mikor már nagyon nem bírom szusszal:) Akkor körübelül 10 perc mulva elmegy.
7/9 anonim válasza:
Hogy a francba tart nektek olyan sokáig, inkább azt mondjátok meg XD Az én bnőm ha csinálja nekem, pár perc alatt elmegyek olyan jól csinálja, pedig nem gyorsan csinálja hanem finoman lassan ha gyorsan csinálná még hamarabb elmennék XD Bárcsak olyan sokáig tartana mint nektek...én még a 2-3 dik után is hamar elsülök ha orállal csinálja egyébként nem, ám nem tudom mit művel vele hogy ilyen hamar elmegyek akkor, de iszonyat jó.
8/9 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: Mert minden ember más:) De én már gyanakszom ara, hogy lehet, közben ezer dolog jár a fejében és ezért nem tud koncentrálni,és ezért kell rajta szenvednem 30perceket:D
9/9 anonim válasza:
Az alján kézzel segíts rá, elég, ha a vége a szádban van.
Komolyan. Imádni fogja!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!