Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert paraznak a nok annyira manapsag a sperma lenyelesetol?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 19:46
11/15 anonim válasza:
aki meg k*rva az álljon az utcasarokra. ;)
12/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok qrva:-D 3eve egy a pasim!!!!Es sosem voltam massal azota szoval akinek nem inge nem veszi magara
2009. dec. 12. 19:30
13/15 anonim válasza:
13: 25 nem értem az összefüggést...
amúgy én is azon az oldalon vagyok, miszerint nem undorító. nem a legkellemesebb, de egyáltalán nem olyan érzéseket vált ki belőlem, hogy fúúj meg soha...először én is ezt gondoltam. aztán szerelmes lettem, és így már teljesen más az egész.
és nem vagyok r*banc.
14/15 A kérdező kommentje:
Az utolso valaszoloval egyet ertek.:-)
2009. dec. 13. 00:59
15/15 anonim válasza:
Ha annyira érdekel kóstold meg a sajátodat és megtudod
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!