Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi, illetve milyen fajta izgatás kell nektek ahoz, hogy eléggé benedvesedjetek? 17/l
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 19:13
1/9 anonim válasza:
háát ez szerintem személy függő, van aki több van aki kevesebb időt igényel, de hát ezt te is érzed, hogy mennyire nedves már a hölgyike:D...és hogy milyen fajta izgatás...háát nyak mell puszilgatás, simogatás...de kinek mi az erogén pontja azt kell simogatni
2/9 anonim válasza:
Abszolút személyfüggő. De a továbbiakat, amik rögtön beugrottak, leírta az előttem kommentelő.
3/9 anonim válasza:
Hu hát nekem volt egy bnöm az pl olyan volt hogy smárolástol már bendvesedett :)
4/9 anonim válasza:
Az én bnőm már ha észre veszi hogy gatya alatt fel áll nekem, attól benedvesedik :) de ez tényleg személyfüggő.
5/9 anonim válasza:
személyfüggő:D
am én attól is nedves leszek ha a barátom ölébe ülök szembe vele és csókolozunk simogat, puszilgatja a nyakam...na ettől kész vagyok:D
17/L
6/9 anonim válasza:
nem csak személyfüggő,hangulat is...
van amikor elég maga a gondolat is,van hogy tubus sikosito sem...
22/L
7/9 anonim válasza:
Szeretem, ha ott lent simogat, persze nadrágon keresztül.
Néha meg csak az is elég, ha smárolunk :)
8/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagyok felizgulva.
Edith
9/9 anonim válasza:
Nekem a smár is elég ahhoz,hogy nagyon nedves legyek.:D
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!