Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Werte kérdése:
Miért nem tudnak a pasik nem-et mondani? (lent)
Figyelt kérdés
Hiába a legszebb csaj az övék, lehet épp a legjóképűbb a föld kerekén, mégis ha kevergeti a lapokat és esélye van megkapni egy öregebb, ducibb, csúnyább, butább nőt, nem hagyja ki. MIÉRT van ez? (van kivétel persze, de nem véletlen tartanak a csajok a pasiktól-nehogy egy éjszakás strigula legyen)2009. dec. 11. 16:40
1/20 anonim válasza:
Nem elég jó a csaj. Hiába szép. A csaj meg ugyanolyan erkölcstelen, mint a pasi. Felszínes. A pasinak többet számít a strigula, a lánynak, meg az, hogy szép legyen. Megtalálják egymást. Aztán meglepődnek, hogy olyan a másik, mint saját maguk.
2/20 A kérdező kommentje:
Nem teljesen így értettem. Hanem úgy, hogy a pasi lehet a legnagyobb tökély... gazdag szép, izmos, okos. A barátnője detto. Mégis egy diszkóban felszed egy huszadrangú libát és ha teheti megdöngeti... MIÉRT? (értem én, hogy hormon, meg testiség(én is pasi vagyok), de NEM-et is tudok mondani) Ezek miért nem?
2009. dec. 11. 16:45
3/20 anonim válasza:
A tökélyeknek genetikailag kódolt kötelességük magukat a nők oltárán feláldozni:DDD
4/20 anonim válasza:
ÉN például ilyeneknek tudnék,sose cserélném el a mostani csajomat.Pedig idősebb korosztály de hihetetlenül izmos és csinos,igényes,egy mai liba csak jelenthetne neki.
5/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy az, hogy izmos okos és gazdag vagy, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy helyes az értékrended és boldog vagy. Sőt valószínű, hogy nem vagy az és szenvedsz, hogy mások tökéletesnek lássanak. A "tökéletes pasi" szerepnek kell megfelelni és abban az is benne van, hogy sok csajt kell megdugni.
6/20 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy NEM-et lehet és tudni is kellene mondani-szerintem. Nekem mindig is ment!
2009. dec. 11. 16:53
7/20 anonim válasza:
Azért nem mond nemet, mert ilyen az értékrendje. Valahol a szíve mélyén tudja, hogy ettől lesz értékes. Ha megfektet mégegy csajt.
8/20 anonim válasza:
Na ide figyelj,én tényleg nem szeretnék bunkó lenni,vagy megbántani Téged,DE...Fogadjunk,hogy TE egy jó kiállású,jóképű pasi vagy,akinek van teszem azt egy csinos szőke,hosszúcombú barátnője.Okos,kedves,aranyos,jól érzed magad Vele.Szereted és tiszteled.Ez így is marad mondjuk x évig.Aztán x idő után eljön egy pont,amikor előtted böfizik,látod reggel smink nélkül,kócosan,jönnek az első nagy veszekedések.Lesz,mikor érzi rajtad az izzadságszagot,mikor koszos munkásruhában jössz haza,és lesz mikor már egy tök pitiáner dolgon is összeszólalkoztok.Egy hétvégén aztán elmész a cimbikkel a helyi körülszaros diszkóba,és meglátsz egy tramplit.Egy tramplit,aki nem hisztizik,csak mosolyog,aki nem követelőzik,hanem egy cherry után simán rástartolhatsz.Ez az a pont,amikor döntesz,mit tegyél.Sokan nem a Barbie baba mellett döntenek,hanem Miss Trampli mellett.Lehet,hogy TE nem,de sok pasi igen.Hogy miért,azt gondolom TE is sejted. Ilyen az Élet sajnos.
9/20 A kérdező kommentje:
Sportolok, van párom 27 évesen 2 kapcsolatom volt 5 + 4 év... Bulizni is szoktam, inni 10 éve nem ittam egy kortyot sem. Így esélye sincs az ITTAM, DROGOZTAM, BULIZTAM kifogásoknak. Nem sértődtem meg. A páromat szeretem, nem szőke (utálom azt a típust:)) De tisztelem, s úgy veszem észre azt kapom tőle, amit én adok magamból! Szerintem mellélőttél a tippeddel:) De, tipikus kifogásokkal teletűzdelt a monológod, ami szerintem sok mindent elárul a pasik jelleméről:D
2009. dec. 11. 17:39
10/20 anonim válasza:
Tudni kellene nemet mondani.
Erkölcsi tartás
f18
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!