Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nagyon paszív az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon paszív az ágyban és nem akarja az orál szexet, mit csináljak? Bővebben:

Figyelt kérdés
Amikor lefekszünk sose ér hozzám és nem értem miért, mindent csak én csinálok neki, de nekem akkor lenne igazán jó, ha megérintene, vagy izgatna valahogy. Már az összes olyan pózt kipróbáltam, hogy kedvet kapjon az oráils szexhez is, de nem csinálja. Tudom, hogy a volt barátainak csinálta! Azt hittem, egy idő után feloldódik és kedvet kap ezekhez, de nem. Nem akarom otthagyni ezért, mert minden más rendben van a kapcsolatunkban. De ez nem jó így nekem. Már többször gondoltam arra is, hogy titokban összejövök egy másik lánnyal, de nem megcsalásból, csak egy orális szex erejéig, egyszerűen borzasztóan hiányzik! Nem tudom mit csináljak, ha megmondom neki, hogy nem érzem magam jól vele az ágyban nagyon megfog sértődni. Ő élvezi velem a szexet, de mostanában nekem egyáltalán nincs kedvem az egészhez, mert már kezdek róla letenni, hogy változik valami.
2009. dec. 11. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudom javasolni, hogy beszéljétek meg a dolgot, ha ezért elhagy (mert megbeszéltek egy problémát),akkor nem szeret!!!

egyébként jó lenne tudni, hogy hány évesek vagytok...

2009. dec. 11. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:

egy jó tipp : közösssen kezdjetek el zuhanyozni , majd szappanozni egymást ( a nemi szerveket is alapossan lassan finom mozdulatokkal mossátok ), lezuhanyozni a szappanos vizett , majd ilegtessed - billegtessed a szerszámodad a szája felé , ha akkor sem vesszi be a szájába amikor látja hogy tiszta friss akkor nincs több ötletem !! DE nálunk bevált !

Ja másik kérdésem te szoktad vagy engedi hogy kinyald ??

2009. dec. 11. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
utolsó, egyetértek!
2009. dec. 11. 20:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!