Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk ti elmondjatok haverjaito...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti elmondjatok haverjaitoknak, hogy egyutt voltatok (szeretkeztetek) egy csajjal (baratno de nem reg ota)? Es hogy mi tortent?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
" Úriember ilyenről nem beszél. "
2009. dec. 11. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
nem.. mert magánügy
2009. dec. 11. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem tartozik másra.
2009. dec. 11. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak a legjobb barátomnak. A többieknek nem. Nem az ő dolguk.
2009. dec. 11. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sok pasi nem mondja el , de nagyon sok igen ,

Én szakítás után nem egy embertől hallottam vissza h te ezt csináltad meg ilyenek =/

16/L

2009. dec. 11. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és meglepődtem amikor a haveri társaságból megkérdeztük a fiúkat erről és azt mondták nem nagyon beszélnek meg ilyeneket...pedig egészen idáig azt hittük hogy ez gyakori téma a pasiknál...igaz már nem tinik lehet náluk jobban előjön ez.
2009. dec. 11. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok és én sem beszélek a szexuállis életemröl a kollégágnak + k.nöknek , sokan azt sem tudják hogy van barátnöm több éve ! Pedig dolgozunk vagy 100 an ott !
2009. dec. 11. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy, én sem vagyok arra kíváncsi, hogy a haverjaim mit csinálnak a nőjükkel.
2009. dec. 11. 21:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!