Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek mert a barátomnak nem áll fel rendesen. Meg ment közben is lelankad nagyon sokára azert elévezz mi a baj? Pedig érzem hogy jo velem. és mondja hogy nehezem megy el hagyjam vagy segitsek neki? ,
Ha ezért elhagyod, akkor jó nagy pa*aszt lehetsz!
Már az is szánalmas, hogy emiatt felmerült benned a gondolat, hogy elhagyd!!!!
szerintem nem úgy értette hogy elhagyja XD szerintem ezt akarta írni a drága, csak megint a helyesírás ugye:
"Mondja, hogy nehezen megy el. Hagyjam (békén) vagy segítsek?"
válaszom ha jól értelmeztem: segíts neki
Szia!
Több mint valószínű, hogy a barátodnak merevedési problémái vannak, ha ez rendszeres. Ez nem vicc. Ezen lehet segíteni egyébként, mindenképpen orvoshoz kell menni tanácsot kérni.
Ha nem lelki oka van, irány az orvos. Lehet a keringésével van baj. Sajnos az én barátom is hasonlóan "működik", sokszor nem áll fel neki. De ő vérnyomáscsökkentőt szed, és annak mellékhatása lehet a potenciazavar. Váltottunk más gyógyszerre, attól is van. Így el kell fogadnom,hogy ez van. Ezért nem hagynám el, mert szeretem nagyon. Beszélgess el vele komolyan, hogy nem bántja-e valami, attól is lehet.Ha tutira nincs lelki oka, akkor tényleg menjen orvoshoz, nehogy baj legyen.
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!