Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek mert a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek mert a barátomnak nem áll fel rendesen. Meg ment közben is lelankad nagyon sokára azert elévezz mi a baj? Pedig érzem hogy jo velem. és mondja hogy nehezem megy el hagyjam vagy segitsek neki? ,

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
28%

Ha ezért elhagyod, akkor jó nagy pa*aszt lehetsz!

Már az is szánalmas, hogy emiatt felmerült benned a gondolat, hogy elhagyd!!!!

2009. dec. 11. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Na itt jön akkor a dupla csavar. Ha a barátodnak nincs rendes merevedése, az egyáltalán nem biztos, hogy ő tehet erről. Fogalmazhatunk úgy is, hogy nem tudod kellően felizgatni! Sajnos ezt nem jó hallani, de attól még ez is elképzelhető. Próbáljatok ki új dolgokat, szabadon szárnyaljon a fantáziátok, nem kell visszafogni magatok!
2009. dec. 11. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem úgy értette hogy elhagyja XD szerintem ezt akarta írni a drága, csak megint a helyesírás ugye:

"Mondja, hogy nehezen megy el. Hagyjam (békén) vagy segítsek?"

válaszom ha jól értelmeztem: segíts neki

2009. dec. 11. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak fáradt (egész héten nem tudott aludni, napi 8-10 óra munka). Velem is volt már ilyen. Ha kipiheni magát és úgy se megy akkor segíts neki.
2009. dec. 11. 14:51
 5/7 anonim válasza:

Szia!

Több mint valószínű, hogy a barátodnak merevedési problémái vannak, ha ez rendszeres. Ez nem vicc. Ezen lehet segíteni egyébként, mindenképpen orvoshoz kell menni tanácsot kérni.

2009. dec. 11. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2009. dec. 11. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem lelki oka van, irány az orvos. Lehet a keringésével van baj. Sajnos az én barátom is hasonlóan "működik", sokszor nem áll fel neki. De ő vérnyomáscsökkentőt szed, és annak mellékhatása lehet a potenciazavar. Váltottunk más gyógyszerre, attól is van. Így el kell fogadnom,hogy ez van. Ezért nem hagynám el, mert szeretem nagyon. Beszélgess el vele komolyan, hogy nem bántja-e valami, attól is lehet.Ha tutira nincs lelki oka, akkor tényleg menjen orvoshoz, nehogy baj legyen.

21/L

2009. dec. 11. 17:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!