Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az hogy a boltban az óvszert mikor vettük személyit kértek?

Figyelt kérdés
ez most történt nem régen és eddig még soha nem fordult elő velünk ilyen. ez azt jelenti hogy 18éven aluliak nem is vehetnének gumit? ez szerintem egy kicsit durva.
2009. dec. 11. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
nem, az óvszer vásárlásához nem kell személyi... lehet hogy a boltos kíváncsi volt az életkorodra :)
2009. dec. 11. 15:29
 12/18 A kérdező kommentje:

vettük még mellette csokit meg üdítőt ahhoz tudtom szerinte nem kell személyi :D

elég gázos mert most ha valaki 16-17évesen már nemi életet akar élni akkor védelem nélkül tegye aztán meg ott ülhetnek az ambulancián a 72órás tabiért meg esetleg az abortuszon :S

2009. dec. 11. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

:D ez vicces :D ne hülyítsetek már az én 11 éves öcsém bement venni 12 darabos fehér durexet és ki is hozta :D és itthon mondta meg hogy vett :D

Na de komolyra fordítva a dolgot!

Ha elkéri a személyit vagy nem ad óvszert akkor csináld azt hogy mond meg az eladónak hogy: Ha nem adja oda akkor feljelented, (mivel ilyenkor fel lehet jelenteni azt aki nem adja oda neked!!!) ha hápog akkor meg kell neki mondani hogy oké én nem használok gumit de ha gyerekem lesz magát perelem be vagy valami ilyesmi szöveget... tuti oda fogja adni mivel ha nem adja el neked panaszt tehetsz kirúgják és még fel is jelentheted!

2009. dec. 11. 16:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

csak az eladot érdekelhette hogy ki vagy. amugy még anno egyik tinimagazinban is volt, ajandéknak. szerintem többet ne menj oda, vagy ha igen, akkor vegyél megint, és mond az eladonéninek, h mutasson valamit, amivel bizonyitja h nem adhatja el neked.

de lehet azért csinalta csak, mert utolso darab volt az üzletben, és kellett neki estére xd

2009. dec. 11. 18:13
 15/18 anonim ***** válasza:
ez melyik boltban volt vagy esetleg benzinkútnál volt ????
2009. dec. 11. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem TESCO-ban volt ugyanez...

17/F

2009. dec. 11. 20:18
 17/18 anonim ***** válasza:
nah en megmondogatnak anak aki entolem ijesmiert szemelyit ker.Szerintem szopatak beneteket
2009. dec. 11. 20:56
 18/18 anonim válasza:
az eladót simán ki lehetne baszni ezért, köcsög szemétláda dolog volt
2009. dec. 12. 01:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!