Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeintetek hányan tesznek fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeintetek hányan tesznek fel itt idióta kérdéseket?

Figyelt kérdés

Provokatívat, tök hülyeséget, amit úgyis mindenki tud, dicsekvőset, olyat ami nem igaz rá, csak úgy tesz, vagy mondjuk fiúk lányként, stb.

Te hány ilyen ökör kérdést tettél már fel?

2009. dec. 11. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
elég sokan köztük vagy te is:D
2009. dec. 11. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán szoktam kérdezni és akkor is próbálok komolyabbat,de elég sok idióta kérdés van,mi tagadás,én speciel az érdekesebb,komolyabb kérdéseket díjazom,nem azokat amiket említesz,általában azért lerí a kérdező kora,felkészültsége,stb
2009. dec. 11. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Igyekszem olyan kérdéseket feltenni ami "nem idióta".Sajnos kinek mi az. Van olyan, hogy amit feltettem kérdést az másnak "idióta" kérdésnek hangzott. De igazából vannak itt olyanok is akik tényleg nagyon buta kérdéseket írnak ki amit józan paraszti ésszel is lehet tudni. Azokra úgyis adnak olyan válaszokat amikből kiderül, hogy mit is gondolnak valójában arról a kérdésről.
2009. dec. 11. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
pl te...
2009. dec. 11. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nah igen az ilyen kérdésektől megyek a falnak mint amilyeneket te irsz ki:)habár van idiota kérdés van amin röhögök. én nem nagyon szoktam kérdéseket feltteni, de ha mégis van akinek idióta van akinek nem. Mindenki másmilyen.
2009. dec. 11. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Át kellene nevezni a gyakorikérdések.hú-t gyatrakérdések.hú-ra.

10 kérdésből 3 az ami normális a többi f@szság. Csak a szex és párkapcsolat részekre értem.

Sose tettem fel kérdést, mert nincs mit, meg majd pont kétes vadidegenek véleménye vagy tanácsa érdekel...

Inkább olyantól kérdezek aki érti is a dolgát abban a témában.

Amúgy olvasni jó unaloműzésként ezt a csodás topicot... másra már nem nagyon.

2009. dec. 11. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem a feltett kérdések az idióták, hanem a feltevők még nagyon gyerekek! Elvileg 18 éven felülieknek szól ez a rész, de az itt irogatók állítom 80%-a 18 alatti, sőt 14-15 év körüli.

Nos, szerintem ennek köszönhetőek az általad idiótának tartott kérdések.

Hangsúlyoznám mégegyszer: nem idióták, hanem gyerekesek és nincs is ezzel semmi baj.

2009. dec. 11. 15:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Én nem is tagadom, hogy szoktam nagy marhaságokat kérdezni, olyanokat aminek semmi köze a valósághoz, csupán poénból, figyelve, hogy miként reagálnak rá az emberek.
2009. dec. 11. 17:53
 9/9 anonim válasza:

Én speciel csak a nyomorék kérdések miatt olvasgatom az oldalt, amikor már nincs jobb dolgom.

Elég jól mulatok, és itt köszönném meg mindekinek akkor hozzátesz a maga hülyeségével:D

2009. dec. 12. 02:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!