Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeintetek hányan tesznek fel itt idióta kérdéseket?
Provokatívat, tök hülyeséget, amit úgyis mindenki tud, dicsekvőset, olyat ami nem igaz rá, csak úgy tesz, vagy mondjuk fiúk lányként, stb.
Te hány ilyen ökör kérdést tettél már fel?
Át kellene nevezni a gyakorikérdések.hú-t gyatrakérdések.hú-ra.
10 kérdésből 3 az ami normális a többi f@szság. Csak a szex és párkapcsolat részekre értem.
Sose tettem fel kérdést, mert nincs mit, meg majd pont kétes vadidegenek véleménye vagy tanácsa érdekel...
Inkább olyantól kérdezek aki érti is a dolgát abban a témában.
Amúgy olvasni jó unaloműzésként ezt a csodás topicot... másra már nem nagyon.
Nem a feltett kérdések az idióták, hanem a feltevők még nagyon gyerekek! Elvileg 18 éven felülieknek szól ez a rész, de az itt irogatók állítom 80%-a 18 alatti, sőt 14-15 év körüli.
Nos, szerintem ennek köszönhetőek az általad idiótának tartott kérdések.
Hangsúlyoznám mégegyszer: nem idióták, hanem gyerekesek és nincs is ezzel semmi baj.
Én speciel csak a nyomorék kérdések miatt olvasgatom az oldalt, amikor már nincs jobb dolgom.
Elég jól mulatok, és itt köszönném meg mindekinek akkor hozzátesz a maga hülyeségével:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!