Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kb. hány százalékban történhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. hány százalékban történhet meg, hogy BV-s személy (smasszer, nevelő) szerelmi/szexuális kapcsolatba kerül elítélttel?

Figyelt kérdés
Megtörtént már és megtörténik, ez biztos. Éppen nemrég találtam is erről 2002. évből egy konkrét esetet (pécsi börtönben női börtönőrnek megtetszett egy elítélt pasas, de lebuktak).
2009. dec. 11. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

1-5%

Női börtönben a férfi őrök biztosan gyakrabban, illetve a férfi börtönökben a homokos börtönőröknek is jó dolguk van. De szerintem ez inkább az elmaradottabb országokra jellemző.

2009. dec. 11. 13:04
 2/3 anonim válasza:
60%
Elég gyakran. Én úgy hallottam, hogy férfi börtönben 60-70%-ukkal megtörténik.
2010. jan. 20. 12:00
 3/3 anonim válasza:
Kevesebb, mint 1%. Remélem. Akik benne vannak a kevesebb, mint 1 %-ba azoknak hedsát!
2010. aug. 12. 15:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!