Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a szeretkezés most?
Figyelt kérdés
Szeretkeztünk a barátommal de abba kellett hagynunk mert nekem nagyon fájt.Olyan volt mintha égne belül a hüvelyem vagy szét akarnék szakadni.Amikor először lefeküdtünk egymással akkor volt ilyen probléma de azóta már sokszor voltunk együtt és nem volt semmi gond.Most viszont nem tudom miért van újra ez?1 hete volt gombás fertőzésem antibiotikum szedése miatt és akkor nem is voltunk sokáig együtt de az már meggyógyúlt.Mi lehet a gond?Tudtok rá valami megoldást?2009. dec. 11. 10:00
1/7 anonim válasza:
Visszatért szerintem a gomba. Akkor van ilyen tünet. Szinte 100%!
2/7 A kérdező kommentje:
De nem viszket és ninc más tünetem csak a fájdalom.Akkor megint csinájam végig a 3 napos Canestenezést?
2009. dec. 11. 10:07
3/7 anonim válasza:
Ha kizártad a gombát, akkor szerintem azért volt, mert nem voltál elég nedves. Próbáljátok ki a síkosítót.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha visszatétő gombám lenne akkor viszeketnék is meg lenne olyan elég rossz szagú és állagú folyásom is nem?!Most viszont nincs.Nem szeretném ha elkapna tőlem valamit.Viszont ha csak az a baj hogy szűkebb vagyok mivel régen voltunk már együtt akkor azon lehet dolgozni.
2009. dec. 11. 10:11
5/7 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, a volt barátnőmném ugyanez volt hidd el és nehogy azt a szart Canestent használd, nem sokat ér, mert csak a gombák szaporodását gátolja és nem öli meg őket. Szóval a Pevaryl G jobb szerintem. (Egy szakember)
6/7 anonim válasza:
1 hete volt fertőzésed? És szerinted ennyi idő alatt meggyógyultál? Remélem azért orvos látott, és a barátod is kezelve volt.
7/7 anonim válasza:
Egyetértek azzal, aki a Pevaryl G-t ajánlotta az előttem szólók között. Én mindig a Pevaryl G-t használtam ha kellett, és bizony mondhatom, hogy a 3 napos alkalmazása nagyon gyors eredményt hoz!
Amennyiben 100%-ra tudod, hogy gombás fertőzésed volt/van, nem szükséges orvoshoz fordulni, ezeket a készítményeket éppen ezekre az esetekre találták ki.
Az égő érzés viszont gombára eredeztethető vissza. Valószínűleg nem gyógyultál még ki belőle teljesen. Viszont azáltal, hogy együtt voltatok a barátoddal, őt is fertőzted, és mégha ő tünetmentes marad is, téged újrafertőz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!