Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből késöbb lehet baj?
Figyelt kérdés
Van egy anyajegy a péniszemen. nem ilyen bőrre elsimuló hanem kidudorodik. Ha esetleg arra kerül majd a sor akkor lehet valami baj vele? úgyértem olvastam hogy ha elkaparódik vagy valami az rákot is okozhat. Menjek orvoshoz? vagy ne is foglalkozzak vele?2009. dec. 10. 18:45
1/4 anonim válasza:
Péniszeden hol van?
Szerintem nem lehet valami szép,le kéne operáltatni,ha le lehet.
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy kis szextől nem lesz baja, akkor szokott gond lenni ha a talpadon van vagy a derekadon ahol a nadrág pont nyomja, egész nap.
Abból mondjuk bajod nem lesz ha megmutatod egy bőrgyógyásznak.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ugorj el egy bőrgyógyászhoz.
Ronda is, rákot is okozhat... nem akkor akarod majd leszedetni, amikor ráadásul barátnőd is lesz, és jobb dolgod is lenne vele, mit operáltatni.
4/4 StephanieXx válasza:
Melyik lány részesíteni örömökben???
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!