Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ebből késöbb lehet baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből késöbb lehet baj?

Figyelt kérdés
Van egy anyajegy a péniszemen. nem ilyen bőrre elsimuló hanem kidudorodik. Ha esetleg arra kerül majd a sor akkor lehet valami baj vele? úgyértem olvastam hogy ha elkaparódik vagy valami az rákot is okozhat. Menjek orvoshoz? vagy ne is foglalkozzak vele?
2009. dec. 10. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Péniszeden hol van?

Szerintem nem lehet valami szép,le kéne operáltatni,ha le lehet.

2009. dec. 10. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kis szextől nem lesz baja, akkor szokott gond lenni ha a talpadon van vagy a derekadon ahol a nadrág pont nyomja, egész nap.

Abból mondjuk bajod nem lesz ha megmutatod egy bőrgyógyásznak.

2009. dec. 10. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ugorj el egy bőrgyógyászhoz.

Ronda is, rákot is okozhat... nem akkor akarod majd leszedetni, amikor ráadásul barátnőd is lesz, és jobb dolgod is lenne vele, mit operáltatni.

2009. dec. 10. 23:21
 4/4 StephanieXx ***** válasza:

Melyik lány részesíteni örömökben???

?

2009. dec. 12. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!