Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Mit tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Mit tegyek? (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Arról lenne szó,hogy eddig csak a fiúk iránt éreztem szexuális vágyat (magam is fiú vagyok), és van barátom is.

De az utóbbi időben úgy érzem ha lányokat nézek, hogy jobban beindulok tőlük...Én azonban ezt nem akarom, mert a barátomat szeretem, és vele minden jó...Mit tehetnék?

Kerüljem a lányokat? Azt nem lehet...

2009. dec. 10. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

ez a természetes,ha valaki heteró.nem utálom a melegeket,denem az a természetes.

Amúgy ezt te tudod.majd elválik.lehet,hogy bisex vagy,akkor beszéld meg a barátoddal,hogy jó neki-e hármasban.

amúgy ne pontozzatok le,mert nem offoltam,és normális választ attam

2009. dec. 10. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát, nem irigyellek... Te vagy az első eset, akiről hallottam, hogy melegből heteró irányba tart.

Ugyanazt tudom mondani, mint azoknak a fiúknak, akik azért vannak kétségbeesve, mert a saját nemük kezdi érdekelni őket... ez van, az ember szexuális beállítottsága idővel megváltozhat. Sokmindent nem tehetsz ellene.

A fiúk felizgatnak annyira, mint a lányok? A barátoddal még mindig jó a szex? Lehet, hogy csak biszex vagy, ez esetben még mindig nincs semmi akadálya, hogy megmaradj a barátod mellett.

Egyébként meg ha heteró is lesz belőled, sok meleg él házasságban, tehát lehetséges megjátszani, hogy más a beállítottságod, mint ami, de hosszú távon sztem ez nagyon nem egészséges.

2009. dec. 10. 17:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!