Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok uralkodni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok uralkodni magam szex közben?

Figyelt kérdés
4 hónapja veszítettem el a szüzességem a barátommal, és helyzet egyre csak romlik. Egyre hangosabb, és "állatiasabb" leszek. Elélvezni hüvelyi úton nem tudok, viszont annyira intenzíven élvezem, hogy nem bírok magammal. Nem nőiesen nyögök, hanem ahogy jön, van, hogy fél percig nem tudok levegőt venni, de utána meg szinte üvöltéssel veszek levegőt, markolászom a barátom hátát, és grimaszolok, de szörnyen, és rengeteget mozgok minden pózban. Akár lovagló, akár kutya, akár misszionárius, én is mozgok, mert közben csak az jár a fejemben, hogy még jobban érezzem magamban, még, még. És tényleg egyre inkább erősödnek ezek a dolgok. Miért nem tudok viselkedni? A barátomtól kérdeztem, azt mondta nem zavarja, de hát ezt nehezen hiszem el, mert nem is vagyok valami szép látvány közben, meg a hátán is már maradtak meg a markolás nyomai, meg néha teljesen átveszem az irányítást a mozgással.
2009. dec. 10. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok, pedig nekem csöndben kéne lennem, mert szülőknél lakunk :) a páromat is csupán emiatt zavarja, olyankor befogja a számat... de ezt leszámítva ő is azt mondta, h nem zavarja, sőt, szereti látni,hogy mennyire élvezem és általában ettől megy el ő is a legintenzívebben... mellesleg a legtöbb pasi szereti szex közben a durvaságot,karmolásokat,meg ilyesmi :)
2009. dec. 10. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, irigylem a párodat. Szerintem az ilyesmi a férfiak 99,9%-át nem zavarja, sőőőt.
2009. dec. 10. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ,én is ilyen vagyok:)
2009. dec. 10. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
sztem ez egy idő után nemlesz annyira jó, ha továbbra is ilyen leszel, a férfiak nemám csak a durva, grimaszolós szexet szeretik, sokszor vágynak amolyan "én irányítom a csajom" szexre is, amikor a pasi teszi a dolgát, és a nő csak lassan mozog és élvezi....de ne aggódj, mégcsak 4 hónapja veszítetted el, azért vagy ilyen. ezmajd alább fog hagyni.
2009. dec. 10. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

hát szerintem full nem kell hogy visszafogd magad...ez így természetes fiatal korban...ahogy idősödsz talán majd változik de fiatal korban a szexnek ilyennek kell lennie...ÉLVEZD!!!!

a hang...sok fiu összetenné a kezét ha a nője kiadna egy kóbor kis "AHHH" hangot

a grimaszok...pfff szerinted milyen lenne ha a pasid nyomna téged mint állat te meg fapofával feküdnél alatta...hát akkor inkább a grimasz nem?!

karmolások...tudod milyen jó érzés a haveroknak mutogatni a "harci sebeket"

legyél magadra büszke hogy nem vagy egy frigid és hogy tudod élvezni a jó szexet

2009. dec. 10. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugi nyugi én is ilyen vagyok:) a pasim azt mondta hogy ő attól indul be legjobban ha látja hallja nekem mennyire jó:D a hangok ráadásul segítenek neki hogy tudja mit és hogyan csináljon. a karmolásokat meg nagyon élvezi a szex hevében még a kis fájdalom is izgatóváv válik:D szerintem ez még mindig jobb mintha csak feküdnél és meg sem mozdulnál hosszútávon a pasi is elkezdene gondolkozni azon hogy talán nem elég jó...
2009. dec. 11. 12:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!