Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 2 év szexuális élet után tegnap előszőr csődött mondott az ágyban. Nem tud túllépni rajta, hogyan nyugtassam meg?
Figyelt kérdés
Mindenkivel előfordul az ilyen, az eset óta mégis teljesen ki van bukva, pedig nem csesztem le, kedves voltam hozzá, mondtam h semmi gond nincs előfordul. mégis vigasztalhatatlan. mit tehetnék?2009. dec. 9. 20:50
1/8 anonim válasza:
Ez minden fiút rosszul érint, ne lepődj meg. Szerintem próbáld meg kiengesztelni egy állati szexel, amiben most inkább te vezetsz.
3/8 anonim válasza:
ma 20:53-as: te teljesen hülye vagy, ha ilyen válasz adsz
4/8 anonim válasza:
A 21:02-nek üzenem, hogy a 20:53-as válaszadó véleményem szerint pont ugyanazt írta, mint az előtte levő, csak egy "kicsit" leegyszerűsítve. Az előtte levőt miért nem b@sztad le?
6/8 anonim válasza:
Egyébként szerintem is teperd le... és ez rá a jó szó. :) Meglepetésszerűen betámadni és egy vad szex. :D Esetleg előtte orállal vígasztalhatod. :) Azt nem hinném, hogy visszautasítaná. :)
7/8 anonim válasza:
Ha nem tud túllépni rajta, akkor sajnos később is lehetnek ebből problémák. Idegeskedni fog, hogy na most vajon becsődölök-e, emiatt be is fog. Ördögi kör, mi? Nálunk is előfordult már. Biztosítsd róla, hogy szereted és nem lesz gond.
8/8 anonim válasza:
Nálam is volt már ilyen.Nekem nagyon sokat segített az hogy a barátnőm vigasztalt és láttam rajta hogy őt nem bántja a dolog. Éreztesd vele hogy jó amit csinál meg ahogy csinálja és akkor visszajön az önbizalma és nem fog ezen görcsölni. Hidd el sokat jelent ilyenkor az ha látja rajtad hogy te nagyon élvezed vele.És semmi képen ne hagyd hogy ezen egye magát:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!