Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, ha mindig megkívánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha mindig megkívánom a barátomat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen akárhol vagyunk, legszívesebben ráugranék. 5 hónapja vagyunk együtt, de a vágy nem csillapodott, sőt. És sajnos nem is mindig tudunk uralkodni magunkon, így előfordult már, hogy parkban elégítettük ki egymást, vagy éppen a kolesz szobájában, amíg a szobatársai nem voltak bent. Ha elmegyünk a városba, vagy akárhova, akkor is izzik körülöttünk a levegő, neki majdnem mindig áll a pénisze, én meg tocsogok. És még az sem kell, hogy úgy egymáshoz érjünk, elég egy csók is. Mind a ketten szüzek voltunk, és bár ez-az volt korábban is mindkettőnknél, maga az aktus tekintetében elsők voltunk egymásnak, és elég későn vesztettük el (ő 23, én 21). Ennek tudható be, hogy nem tudunk betelni a szexxel?
2009. dec. 9. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tök jó! Nem is értem,ez miért probléma! Érezzétek jól magatokat, ennyi!

28/N

2009. dec. 9. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Sztem ez tök jó dolog, rendezzetek egy 7végi szexmaratont, amikor 3 napig ki sem másztok az ágyból én is ezt fogom csinálni a barátommal, amint lesz egy szabad közös hétvégént végre!!

:)

2009. dec. 9. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
ezmajd valszeg csillapodni fog, azér ilyen mivel elsők voltatok egymásnak.
2009. dec. 10. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:
semmi baj ezzel,így lenne a normális!Csak így tovább,addig nyomjátok csak míg megvan a tűz :p
2009. dec. 10. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom még nem volt sok szexuális kapcsolatod, mert akkor tudnád hogy ez természetes dolog. Ilyenkor az ember sok hülyeséget megcsinál....:) A legnagyobb őrültségem az volt mikor fényes nappal a templom parkjába orálisan kényeztettem a páromat. A mai fejemmel már tuti nem tenném meg.....:)
2009. dec. 10. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is folyton kívánom a párom és bárhol képes lennék rámászni,de ő kissé visszafogott és ágy-párti.
2009. dec. 10. 16:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!