Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megbocsátanál annak, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanál annak, aki megcsalt?

Figyelt kérdés
Én semmikép! Csak újra és újra megtenné szerintem!
2009. dec. 9. 20:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én soha nem bocsátanám meg ha valaki megcsalna.

19f

2009. dec. 9. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Én sem tudnék megbocsátani. Ha már nem akar velem lenni, akkor inkább szakítson. A tiszta játszmákat szeretem és utálom ezt az alattomos viselkedést. Soha egyik barátomat se csaltam meg, de ezt visszafelé nem mondanám el.

Amúgy nehezen bocsátok meg. Jöttem már össze ex-szel, de marha nehéz volt megbocsátani neki és néha még eszembe jut, hogy miért szakítottunk, bár kisebb dolog volt, mint egy megcsalás.

2009. dec. 9. 21:19
 13/17 anonim ***** válasza:
nem, soha!
2009. dec. 9. 22:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Valószínű, meg. De a kapcsolatunknak vége lenne.
2009. dec. 10. 01:34
 15/17 anonim ***** válasza:

A kapcsolatunk "elején" tartottunk, kb 1.5 évnél, mikor csak úgy, unatkozásból nyomkodni kezdtem a telefonját. Szoktam rajta játszani, de az smseket nem olvasgattam előtte. Aztán azokat is megtaláltam:(. Egy majdnem barátnőjével smsezett, hogy mikor találkozzanak. Ő mondta, hogy én vagyok neki, a lány is tudta, mégis az volt a téma, hogy mennyire várják már, hogy találkozzanak:(.

Őszintén mondom, és még most is kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy akkor mennyire iszonyúan szerelmes voltam belé. Tökéletesnek gondoltam a kapcsolatunkat, imádtam őt, folyton rá gondoltam, csak ő létezett számomra, és a szex is nagyon jó volt vele! Minden szexel, és egyébbel kapcsolatos kívánságát teljesítettem, szóval nem azért smsezett mással, mert, hogy rossz lett volna velem. Rákérdeztem, hogy ezt miért kellett, és letagadta. Azt mondta az öccse smsezett azzal a lánnyal. Persze annyira hülye nem voltam, főleg, hogy az öccsét felhívtam, és mondta, hogy nem is ismer olyan nevű lányt. Szóval megbukott. Szinte egész éjjel sírt az ablakom alatt, hogy mennyire sajnálja, és hogy csak azért nem találkoztak, mert engem szeret stb. Azóta többször kérdeztem, hogy ha állítása szerint minden jó volt, és szép, akkor miért kellett azt csinálnia, de normális választ soha nem kapok. Annyit mondott, hogy imponáló volt számára, hogy a lány találkozni akart vele.

Hát nem tudom... szerintetek miért volt?

Ha azt nézzük, akkor ez is megcsalás. Legalábbis nálam. Megbocsátottam, de elfeledni sosem fogom tudni:'(. Még most is kiakadok, ha eszembe jut. Azóta is együtt vagyunk, szeretem, szerelmes vagyok belé, de már nem úgy, nem annyira, mint régen. Több mint 4 éve együtt vagyunk, azóta nem történt ilyen, de már félve nézem meg a mailjeit, és remegek, ha azt látom, hogy létrehozott egy új mail címet...

Tudom, hogy ezt a kérdést nem én tettem fel, nem az én történetemre kell reagálnotok, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit szóltok ehhez. Szerintetek miért csinálta?

2009. dec. 10. 11:55
 16/17 anonim válasza:
Ha már Te felteszed ezt a kérdést akkor gondolom eszedbe jutott hogy talán nem biztos hogy jó ötlet a megbocsátani.Bár ez attól függ...
2009. dec. 10. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt, hogy jól döntöttem-e, csak akkor fogom meg tudni, ha egymás mellett öregszünk, majd halunk meg, anélkül, hogy újra megtenné...
2009. dec. 10. 21:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!