Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már olyan pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan pasival dolgotok, aki nem tudott elélvezni bennetek?

Figyelt kérdés
Szal ha magának csinálja akkor jó,ha én csinálom neki,akkor azt mondja,hogy jó,de nem fog neki így menni (nem első pasim,szal van tapasztalatom,csak vele nem működik)!Punciba meg absz nem megy neki,habár mondja,hogy jó...A gond szte nem velem van,hanem vele,de mit lehet ilyenkor tenni? 20/L
2009. dec. 9. 19:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

A mi esetünkben, még közrejátszhat egy kisebb fokú fitymaszükület, ami szerintem bizonyos helyzetben fájdalmat okozhat. ...és igy könnyebb neki.

A végén hirtelen nagyon megnnő és megszorul. Néha egyenesen bele is gabalyodik a bőrébe. Szerintem ezért csinálja, de én se tudom megbeszéni vele. Túl szemérmes.

2009. dec. 11. 13:54
 12/30 anonim ***** válasza:
Nem müködik a kémia az agyukban. Nem hiszem hogy lehet tenni bármit is. Nagyon nehéz áttranszformálni az érzéseket meg az ingerelhetőséget, ha már beidegződött.
2009. dec. 11. 14:05
 13/30 anonim ***** válasza:

A gondot ő miben látja? Biztos szeretné ő is megoldani, különben nem kezdett volna párkapcsolatba. ....ha minden megy egyedül is...

Lehet, hogy vannak valami titkos vágyai amiket nem mer megosztani?!

2009. dec. 11. 14:14
 14/30 anonim ***** válasza:
90%

ne verje a farkát.

Aki nagyon rá van kattanva a hokizásra annak élő nővel, a puncival vagy szájjal okozott ingerek nem kielégítőek. Sokkal több és erőteljesebb inger éri amikor marokmancival veri.

Addj neki időt, hogy ráérezzen a pihepuha lágy punci "ízére".

Annak idején velem is ez volt a helyzet.

f-28

2009. dec. 11. 14:16
 15/30 anonim ***** válasza:

A szép lasssú átszokás lenne a cél, de a kiéheztetés ebben az esetben nem jó megoldás. Szerintem inkább éppenhogy mindennap ki kéne facsarni, hogy ne legyen ideje másról fantáziálni.

És valami szeretgetésre is szüksége lehet.

2009. dec. 11. 14:25
 16/30 anonim ***** válasza:
14:16 Kb. mennyi időbe telt mig kilábaltál és van valmi recept?
2009. dec. 11. 14:29
 17/30 anonim ***** válasza:
banyek! meg lett oldva miért kevés a magyar! a recskázás és a nőben nem elélvezés az oka. hát így hogy legyen geyrek? :o :D
2009. dec. 11. 14:35
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Sürgősen keress magadnak egy normális pasit, ezt a szerencsétlent meg felejtsd el mielőtt téged is szerencsétlenné tesz.
2009. dec. 11. 14:36
 19/30 anonim ***** válasza:
14:36 hülye vagy. nem ez a megoldás...
2009. dec. 11. 14:38
 20/30 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kezelni akarod a helyzetet?
2009. dec. 11. 14:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!