Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan pasival dolgotok, aki nem tudott elélvezni bennetek?
A mi esetünkben, még közrejátszhat egy kisebb fokú fitymaszükület, ami szerintem bizonyos helyzetben fájdalmat okozhat. ...és igy könnyebb neki.
A végén hirtelen nagyon megnnő és megszorul. Néha egyenesen bele is gabalyodik a bőrébe. Szerintem ezért csinálja, de én se tudom megbeszéni vele. Túl szemérmes.
A gondot ő miben látja? Biztos szeretné ő is megoldani, különben nem kezdett volna párkapcsolatba. ....ha minden megy egyedül is...
Lehet, hogy vannak valami titkos vágyai amiket nem mer megosztani?!
ne verje a farkát.
Aki nagyon rá van kattanva a hokizásra annak élő nővel, a puncival vagy szájjal okozott ingerek nem kielégítőek. Sokkal több és erőteljesebb inger éri amikor marokmancival veri.
Addj neki időt, hogy ráérezzen a pihepuha lágy punci "ízére".
Annak idején velem is ez volt a helyzet.
f-28
A szép lasssú átszokás lenne a cél, de a kiéheztetés ebben az esetben nem jó megoldás. Szerintem inkább éppenhogy mindennap ki kéne facsarni, hogy ne legyen ideje másról fantáziálni.
És valami szeretgetésre is szüksége lehet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!