Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fájt hátulról?
Figyelt kérdés
Legutóbbi alkalommal fájt, mikor hátulról próbálkoztunk volna. Előtte sosem fordult elő ilyen. Közrejátszhat a gyógyszer? 4 hónapja szedem. De azóta már voltunk együtt és nem fájt. Eddig így szerettük a legjobban...
Mi lehet a probléma?
2009. dec. 9. 19:14
1/9 anonim válasza:
talán a behatolás szöge,vagy nem pucsítottál jól,nem nedvesedtél be eléggé...
2/9 anonim válasza:
Azt tudni kellene hozzá, hogy hol érzed a fájdalmat? A hátulról történő behatolásnál a pasi sokkal mélyebbre tud beléd hatolni, és ha nem figyel, akkor bizony lehet kellemetlen (sőt fájdalmas is), ha pl. eléri a méhszájat. De mondom, tudni kéne, hogy konkrétan hol érzed a fájdalmat a hüvelyedben?
3/9 anonim válasza:
Előző jól írja, a hüvely ilyenkor megrövidül. Méhszájseb kialakulhat,ha hozzáér, attól fáj, vagy csak rossz volt a szög. Ha nem volt benne kanyar, amiben egy kicsit elakad, és a G pontot izgatja, ami a figyelmet is eltereli róla, hanem egyenes volt a hüvelyed attól a testtartástól, magasságtól, akkor megnyomhatta a méhszájat.
4/9 anonim válasza:
Hogy fájhat ez a póz? Ez a legjobb. Előlről soha nem tudtam, annyira élvezni, mint mikor hátulról jön belém. Pedig a párom farka elég méretes; 21 cm hosszú és 4 cm vastag. Próbálj egyenes helyzetbe lenni. Fekve vagy lovaglóban is próbáld ki háturól.
5/9 anonim válasza:
Előttem szóló, akkor te szereted az anált is, ugye? :D
6/9 anonim válasza:
de azt írja eddig nem fájt neki most meg iggen... a hüvelye csak nem ment össze és gondolom a barátja farka sem nőtt 10 centit:P ha a gyógyszer lenne akkor előbb jelentkezett volna. nem tom mi lehet . lehet fel vagy fázva alulról.
7/9 anonim válasza:
Először is tisztázzuk... fiú vagy, vagy lány? :D :D
8/9 A kérdező kommentje:
köszi eddig, amúgy lány.
2009. dec. 18. 07:16
9/9 anonim válasza:
Én imádom hátutlról:)
Valószínü azért fáj, mert ilyenkor mélyebben be tud hatolni az embered. Mondjuk szerintem ettől jó :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!