Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem tudok elmenni rendesen a szex közben?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok. 3 hete vagyok együtt a barátnőmmel, szeretjük egymást, és a 2 hét alatt sokat voltunk együtt de én nemtudtam rendesen elmenni szex közben azaz benne. Csak ha a kezemmel segítettem, egyszer sem voltam a közelében, hogy benne elmenjek, sőt még oralis szex közben sem. Őt ez zavarja mert ugy érzi nem elég jó nekem, pedig nem igy van, de szeretnénk közösen megoldani. Ez idővel megoldódhat, vagy kérjek orvosi segítséget inkább?
2008. júl. 20. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Próbálta a barátnőd hogy közben összeszorítja a hüvelyizmait? Én azt tudnám elképzelni, hogy esetleg túl tág.. a Te péniszed pedig nem olyan hatalmas.. és ezért neked ez így nem túl izgató.
2008. júl. 20. 20:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen próbálta, de ugy sem sikerült semmi. A méretekkel nincs semmi gond, esetleg annyi hogy ha tul nedves akkor nem érzem annyira. De mint irtam szájjal sem tud eljuttatni.
2008. júl. 20. 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem lennék ennyire radikális, hogy "kicsi" vagy, vagy túl "nagy" a lánypajti. Ezekre figyelnék a helyedben:

Nem lehet, hogy nagyon meg akarsz felelni az elvárásoknak, és nem tudsz koncentrálni?

Hozzá vagy szokva (hozzászoktattad magad) a nagyobb, intenzívebb szorításhoz, sebességhez?

Nem tudsz ellazulni, másra figyelsz közben?

Ha ezekre nem tudsz valós választ adni, akkor sem lehet mögötte nagy durranás, az tuti, hogy attól nem kell félned, hogy nem vagy egészséges: Totálisan egészséges vagy. De esetleg változtatni kell a pózokon, helyzeteken. Különben is: Nem kell feltétlenül valakinek a szájában, vagy puncijában elpukkannod. Én pl szeretek a puncira elpukkanni, vagy nyelvre, popsilyukra. Ezek tetszenek. Neked mi tetszik? Ha ezt kideríted, meglesz a válasz...

2008. dec. 26. 22:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!