Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves korától képtelen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korától képtelen a szexre egy átlagos férfi?

Figyelt kérdés
Volt egy kérdés, ahol ugyan nem ez volt a téma, de egy fiatalka hölgy szent meggyőződéssel állította, hogy a negyvenes éveiben járó pasasnak már nem megy, és ezt úgy adta elő, mintha isten adta csodás kivétel lenne, amelyiknek mégis. Szerintem ez nonszensz. Egy negyvenes férfi sehogy sem öreg még, szexelés szempontjából sem.
2009. dec. 9. 13:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden relatív. Az egyiknek a harmincéves vénember, a másiknak egy huszonötön aluli embrió.
2009. dec. 9. 13:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben egészséges testileg és szellemileg, gyakorlatilag nincs korhatár! De aki ötven éves korában agyban eldönti, hogy ő már öreg ehhez, az be is fejezi. Így van a nőknél is. A szex kimerithetetlen ötleteket adhat, csak fantázia, szerelem és akart kell hozzá.
2009. dec. 9. 13:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Jó hogy egyik öregnek tartja a másik meg nem, de az nem egyéni elképzelés kérdése, hogy általában feláll-e még egy 40esnek vagy sem. Szerintem simán...
2009. dec. 9. 13:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátom 40éves,,,semmi problémája nincs az állóképességgel!sőt:)))
2009. dec. 9. 13:26
 5/14 anonim ***** válasza:

Én még csak 41 vagyok, nem tudom mi lesz később, de a párom egyik reggel megérdeklődte, hogy miért vertem ki még egyszer, miután egy igen jót dugtunk? Nem is tudom, valahogy kevés volt, de menni kellett melóba, és még egy "normális" menetre nem volt már időm... :D :D :D

(Estig meg nem akartam várni, az már egy másik kategória. Napközben sajnos messze dolgozunk egymástól. Szóval átlag a napi kettő.)

2009. dec. 9. 13:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Akár 80 évesen is képesek lehetnek szexelni.
2009. dec. 9. 14:23
 7/14 anonim ***** válasza:
A nagypapám 78 évesen nősült újra és a pletykák szerint nem volt problémája az állóképességével.
2009. dec. 9. 14:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Na erre a kérdésre megfelelő válasz a Benkő feleséget keres című kultúr film:S
2009. dec. 9. 15:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Probáld ki egy 90 évessel és megtudodXD
2009. dec. 9. 16:05
 10/14 anonim ***** válasza:
A halála napjától. De ez csak az átlag, vannak akikkel az után is lehet szexelni, ha elég merev, és vannak akiknek már hamarabb sem megy.
2009. dec. 9. 17:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!