Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok, és 12cm a péniszem merev állapotban. Elképzelhető hogy csalodni fognak bennem a csajok ha oda kerül a sor?
A barátomnak is kb. ekkora van... Első alkalommal kicsit meglepődtem, de megszoktam ezt a méretet, és tulajdonképpen tetszik is, hogy nem okoz fájdalmat szex közben!
Ha jól teljesítesz, játékosan, ügyesen teszed majd be, hidd el nem lesz gond! ;)
Ja csak azt basztad el hogy a hosszúság baromira nem fog számítani, az addig számít amíg a csajod szembenéz vele, és jól leszopja, közben arra gondolhat hogy de szép darab farok. Aztán mikor bedugod akkor már senki nem látja, akkor már csak érzi max a farkad és akkor lesz fontos a vastagság, mert az fogja izgatni a nődet. Az hogy milyen hosszú legfeljebb neked spórol meg plusz melót mikor 10 percig fűrészelsz mint a barom, és rövidebb fűrésszel többet kell melózni ugyebár, de az eredmény ugyanaz lesz, ha kíván a csajod egy szép nagyot fog élvezni! A vastagság meg ha megüti a normál vibrátorok szintjét, amit legtöbbször használnak az átlag csajok akkor tökéletes mert azokat baromi széles körben végzett eredmények alapján tervezték meg. Mert az a legkényelmesebb a csajoknak.
Akinek meg van 16 18 cm fasza de hülye hogy használja meg süt a pofájáról a bárgyúság javaslom hogy legyen oda magával, aztán vágja félbe és az egyiket adja valaki másnak, lehet hogy örülne neki!
A lány méretétől is függ...
Az első pasimnak nagy volt, én meg, mint utóbb rájöttem, kicsi vagyok, hát nem volt jó, azt hittem, velem van a baj... fájt, egy idő után nem kívántam a szexet, fel sem izgultam. A mostani pasimnak kisebb, és hát nagyon jó, hogy olyan finoman csúszik ki-be, meg nem nyomja szét a méhszájamat... soha többet nagy méretű pasit!!
Szóval előbb-utóbb megtalálod a hozzád illő lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!