Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért félek leszopni a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek leszopni a barátom?

Figyelt kérdés

Ő még nem ujjazott meg lányt,engem ujjazott meg először és mondtam neki hogy jó volt,meg tetszett is és mindig bűntudatom bűntudatom volt,hogy ő örömöt szerzett nekem,én pedig neki nem,de mégis félek leszopni valamiért, hogy neki nem fog tetszeni (még nem szoptam le fiút,az lenne az első) Meg így nem értem,hogy felfog állni neki,és meddig szopjam. Meg attól is félek,hogy fogazni fogok.

Normális válaszokat várok!!Köszönöm!

2009. dec. 8. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

ne legyen bűntudatod, ez hülyeség.

Verd ki neki kézzel, akkor egálba vagytok!

2009. dec. 8. 19:44
 2/8 anonim válasza:
100%
Ettöl mindenki tart az elsö alkalomnál! Nem kell tulparálni. Nem fogsz fogazni. Ahogy elkezded rá fogsz jönni h is kell igazán csinálni!Sok sikert
2009. dec. 8. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ne legyen bűntudatod, a barátod szerintem annak is örült hogy megujjazott!Igaz úgy a fer ha te is csinálsz vmit, elsőnek mondjuk nem kell leszopni, csak verd ki neki, tutira fogja azt is értékelni.Aztán hozzá szoktatod magad a dologhoz, eleinte csak apró puszik meg csókok rá, aztán lassan bele is jössz!:)

remélem tudtam segíteni! 20f

2009. dec. 8. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kézzel csináld.Egyszerűen vedd a szádba ,mozgasd a fejed ,nyalogasd,és szívogasd!
2009. dec. 8. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
először én is paráztam, de rájöttem, hogy felesleges volt.. (én egyébként valentinnapi ajándéknak szántam, akkor voltunk majdnem egy évesek). igazából ha szólsz neki előtte, hogy ne élvezzen a szádba(ha nem szeretnéd) akkor ő majd elhúzza a fejed, amikor ott az ideje. és azt is szereti a pasim, ha közben simogatom a zacsiját, és egyyszer-kétszer azt is megnyalom..:)
2009. dec. 8. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
honnan veszed, hogy nem élvezte, amikor ujjazott...stb...? :-)
2009. dec. 8. 22:45
 7/8 anonim válasza:

szeresd a baratod peniszet....gondold azt h ez az a dolog amit a legjobban szeretsz vilagon......nyalogasd, szivd, szeresd.....:-)ha vmit szeretsz csinalni nem fogod elrontani, nyugi.......

hidd el imadni fogja a baratod.......:-D

22L

2009. dec. 9. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:

mitha magamat látnám:P

arra gondoltam majd szilveszterkor.

ő is megujjazaott sőt ki is nyalt, de kivezni sem nagyon csináltam neki, mert pontosan nem tudom hogy kell, csak úgy próbálkozok néhaxd

sok sikert majd mesélj milyen volt.

2009. dec. 19. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!