Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire szeretitek fiúk, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szeretitek fiúk, ha egy lány mozog szex közben?

Figyelt kérdés
Én akkor tudom igazán élvezni a szeretkezést, ha én is mozgok. Ha csak fekszek, akkor egyszerűen nem elég intenzív, és általában nem ott dörzsölődik a barátom pénisze, ahol én szeretném. Baj az, ha egy lány szeret mozogni szex közben?
2009. dec. 8. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
az a baj ha csak fekszik mint egy fadarab, hogy lenne baj?
2009. dec. 8. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
mozogj!! az a jó :D
2009. dec. 8. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
lányoknál ez az önzőség egyik jele, ha nem mozog, szerintem.
2009. dec. 8. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nőként én azt gondolom, hogy az ha egy nő mozog, garantáltan azt jelenti, hogy élvezi. Legalábbis én annál hevesebben mozgok olyankor. De aki ezt nem teszi, talán nem is ismeri a testét és nem tudja mitől lesz jó neki.

A férfiak meg élvezik, ha egy nő mozog.. biztos jobb egy ilyen nővel, mint egy olyannal aki szinte közömbösen viselkedik a szex alatt. Az elég kiábrándító lehet.

2009. dec. 8. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Hu... én még nem hallottam ilyet h egy nő ne mozogjon sex közbe :s az elég gáz... ezekszerint csak szimpla misszionárius pózt használtok? kicsit újjítsatok is :P néha nem árt :d
2009. dec. 9. 11:39
 6/8 anonim válasza:

a baratom imadja ha mozgok......foleg ugy ha en vagyok felul......imadja nezni a musort....:-D

22L

2009. dec. 9. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretjük, ha egy lány mozog szex közben.
2009. dec. 10. 16:56
 8/8 anonim válasza:
Vannak bizonyos pozok mikor igen es mikor nem . En lanykent osszesen 3 pozban mozgok. A pasim azt szereti ha o iranyit. Es en is.
2018. jún. 9. 12:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!