Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől késhet a menzesz? Részletek lent!
Figyelt kérdés
kb. fél hónapja szedek Echinácia cseppet + véres aktivalt és C vitamint...ez befolyásolja a menstruációt? Mert már 4 napja késik....2009. dec. 8. 19:17
1/11 A kérdező kommentje:
elnézést elirtam..béres aktivált....
2009. dec. 8. 19:19
2/11 anonim válasza:
Szia! Természetesen ez is okozhatja, de valószínűleg a szervezted erősítésére használod ezeket, úgyhogy lehet, hogy rejtőzik benned valami náthaféle. Szintén feltételezem, hogy félsz is a terhességtől, ha már ilyesmin gondolkozol, a stressz is késleltetheti a vérzést, valamint ez a hirtelen hőmérséklet változás is.
3/11 A kérdező kommentje:
Reggelente arra kelek, hogy kiver a víz...:S De terhes nem lehetek...4 napja késik, de terhes nem lehetek, mert védekeztünk és nem szakadt ki az óvszer...csak már tiszta ideg vagyok...meg ez a mindjárt megjön érzés se jó...
2009. dec. 8. 19:30
4/11 anonim válasza:
Kiver a víz? Köhögés, izomfájdalom, láz bármi egyéb? Valószínű ha beteg vagy emiatt késik, vagy ha nem rég kezdtél nemi életet akkor az is alakíthat a cikluson.
5/11 A kérdező kommentje:
Szal melegem van reggelre. De nem vagyok beteg az tuti:) És nem most kezdtem nemi életet...
2009. dec. 8. 19:38
6/11 anonim válasza:
Akkor simán csak késik, előfordul :) Évek óta menstruálok és még mindig nem normális a ciklusom, nem is lesz az soha.
7/11 A kérdező kommentje:
nekemis..aztán már 8 éve lassan...van h 25 nap van h 26-27, 30...de 31 még nem volt
2009. dec. 8. 19:47
8/11 anonim válasza:
Nekem 28-36-ig terjed, de előfordult már a 27 nap is. Sosem lesz ez normális :)
9/11 anonim válasza:
Nah jah nekem 1 éve van meg nem rendszeres 23 napos is volt meg 37 igaz hogy tökre utálom de nem tok mit tenni, különben meg a stressz, hőmérséklet változás,hangulat... minden befolyásolhatja ezt. ha nem jön meg mondjuk 10 napon belül amit nem hiszek akkor keresd fel a nőgyogyit.
10/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött....de csak pár csepp, de most meg már semmi...most mi van ?:S
2009. dec. 9. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!