Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire biztonságos az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos az óvszer? Milyen márkát válasszunk? (masculan? )

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
az óvszer elég biztonságos! megvéd a nemkívánt terhességtől és a fertőzésektől (amitól a gyógyszer nem) figyeljetek arra, hogy ne sértsétek fel a körmötökkel és semmilyen más éles tárgyal illetve hogy előváladék illetve több menet után a sperma ne kerüljön kívülről rá! A masculon elég jó márka bár én lifesyles-t használok és nekem még eddig nem volt vele gondom. De jó még a durex is. ha pedig szeretnétek egy kis játékot is belevinni akkor vegyetek ízesítetett!
2009. dec. 8. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a masculant nem ajánlom senkinek, arról lehet hallani a legtöbbször, hogy kiszalad.
2009. dec. 8. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Én LifeStyles-t vagy Durexet ajánlanék, azok jobb minőségűek, mint a Masculan.

L/21

2009. dec. 8. 20:10
 4/8 anonim válasza:
A Durex a legjobb:D, eddig nekünk bevált,tehát bátran ajánlom!
2009. dec. 8. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
nalunk csak az izesitett durex szakadt el. a többi nem. de sztem használj mellé hüvelykúpot.
2009. dec. 8. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért kicsit fura hogy amiket én itt eddig olvasgattam,abban sokkal több durex szakadt el mint masculan(ha olyan gáz lenne, nem is forgalmazhatnák!) Amúgy mi is használtunk masculant és semmi baj nem történt vele! A lényeg h megfelelően kell használni!
2009. dec. 8. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Durex Elite (lila). nagyon ajánlom :)
2009. dec. 9. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a LifeStyles a legjobb, de ízlés kérdése.

Azért érdemes venni egy esemény utáni tablettát, hogy kézél legyen ha baleset történik.

2009. dec. 10. 17:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!