Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfeledtetni vele? Felejtsem el?
Figyelt kérdés
Az osztálytársammal egész jól összemelegedtünk, vagyis én ezt hittem. Elmondta hogy szerelmes egy lanyba 3 éve, aki viszont csak barátként nézz rá és hogy nem is tudd másik lányt addig szeretni még nem felejti. Viszont ma is furcsán viselkedett, féltékenykedett és mindig hozzám ér amikor csak tudd. Lehet, hogy csak én értem félre?2009. dec. 8. 17:50
1/4 anonim válasza:
nem lehet hogy te vagy az a lány? :)
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, nem 3 éve éve ismerjük egymást.
2009. dec. 9. 16:14
3/4 anonim válasza:
Szerintem mozdulj rá. Tuti teszel neki, ha féltékenykedik. Majd elfeledteted vele a másik lányt.
4/4 anonim válasza:
A féltékenykedés egyáltalán nem azt jelenti, hogy szerelmes beléd. Lehet, hogy csak egy kretén uralkodni vágyó tipus! Ismerd meg jobban!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!