Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akarja a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja a barátnőm hogy análisan sexeljünk?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Helobelo kérdező!

Én srác vagyok, ha te akarod, én szívesen megnyomogatlak hátulrol (elveszted a szüzességedet) és akkor megtudod hogy milyen jo az análszex a pasiknak.

Nagggyon jo ám! De csak a pasiknak.

A nőknek van hüvelyük.

2009. dec. 8. 18:12
 12/16 anonim válasza:
Először is fáj,aki nem ezt mondja hazudik. És gondolj bele jobban: a kaki onnan jön ki,és te oda szeretnéd bedugni a .......? Ha kényszerből fogja csinálni mindig feszengeni fog, és a rendes sextől is elmegy majd a kedve,mert görcsölni fog,hogy mikor jut megint az eszedbe.Ez nagyon kényes dolog,tartsd tiszteletben a döntését,de ha mégis kipróbáljátok NAGYON FINOMAN ÉS TÜRELMESEN! NE AKARD EGYBŐL TÖVIG NYOMNI,először olajozzatok,majd a az ujjaddal kezd,a kicsivel és ha nem rossz neki lehet tovább haladni!
2009. dec. 8. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert nem kötelező, nemde?
2009. dec. 8. 19:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert sok rosszat hallott róla. Beszélgessetek a témáról, hogy pontosan mitől fél. Először én sem akartam csinálni, de aztán nagyon megtetszett, és ugyanúgy élveztem, mint a punciba. De ha a barátnőd elzárkózik tőle, akkor semmi értelme erőltetni, mert nem tud ellazulni, és úgy tuti, hogy fájni fog neki. Hidd el, hogy nem ez a legfontosabb az életben. Nálunk a többedik alkalom után már nem is tetszett annyira a barátomnak, (nekem meg annál jobban) mióta meg nem használunk gumit, mert fogamzásgátlót szedek, nem is igényeli. Nehogy azt hidd, hogy annyira nagy dolog ez. Másabb, ez tény, de egy kapcsolat rovására nem mehet a kíváncsiságod.
2009. dec. 8. 19:27
 15/16 anonim válasza:
sziasztok..sztem egy kicsit bunkón válaszoltok..én 5éve vagyok együtt a pasimmal kiprobáltuk jóvolt de ehez nagyon fontos a szerelmi kötelék a bizalom nah és az elején ovatosan gyengéden felizgatni..nem gusztustalan ha odafigyelsz a higéniára!ugyanilyen gusztustalan lehet egy ápolatlan pun...ci is!ha a pasi ügyes simán elélvezel!nahh most mondhatjátok hogy buta kur.va stb engem nemérdekel....pusz 21L
2009. dec. 8. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát ez annyira hülye kérdés...mert nincs ott a nőknek semmi hogy élvezzék.

A passzív melegek azért élvezik mert álla dákójuk, 2, ingerli belülről a prosztatát és ők is el tudnak menni.

A nőknél nem ingerel semmit, csak maradandó kellemetlen élmény lesz, rosszabb esetben fájnak a belei néhány napig!!

A punci is elég szűk tud lenni, ne akarj két kapura játszani

2011. jún. 14. 21:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!