Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hüvelyi orgazmusom sosincs,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi orgazmusom sosincs, csak csiklóorgazmus. Mit lehet ezellen tenni?

Figyelt kérdés
Jó a szex vele, viszont csak akkor tudom élvezni, ha a csiklómhoz hozzáér pl hassal (ha felül van), vagy esetleg én kézzel. Mit lehetne tenni ezellen?
2009. dec. 8. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
más póz, más testtartás esetleg eszközzel,h isz akkor enm megfelelően van benned, vagy enm megfelelően mozogtok ha nem jön össze... változtassatok... hátha az igazi helyzetre leltek rá....
2009. dec. 8. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem minden nőnek van hüvelyi orgazmusa
2009. dec. 8. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feltétlenül törekedned a hüvelyi orgazmusra. Nekem még sosem volt, csak csiklós.

Egyáltalán örülj, hogy van:-))

2009. dec. 8. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Így van. A hüvelyben csak úgy lesz orgazmusod ha csiklót ingerlődik és benned van a fas*z.

A csikló nélkül hüvelyi elég ritka és nagyon gyakorlottnak kell ahhoz lenni, de nincs veszve:)

Örülj, hogy van egyáltalán orgazmusod csiklón keresztül, mert ha nem lenne, bizony nem sok értelme lenne szexelni.

2009. dec. 8. 16:31
 5/6 A kérdező kommentje:
van benne vmi :)
2009. dec. 8. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Mit akarsz tenni a csiklóorgazmus ellen?

Amúgy keresse meg a G pontod.

2009. dec. 8. 23:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!