Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretik lenyelni, vagy azt szeretik, hogy a pasijuknak ez mennyire jó?
Én ugyan már 22 éves vagyok, de 17 évesen volt nyitott kapcsolatom, és akkor oráloztam először. És igen, lenyeltem. Mert NEM esett nehezemre.
Nem kell mindent megtenni a pasikért, szó nincs róla. Én pl. nem hagyom pasimnak az anális szexet, mert nem akarom.
A lenyelés olyan dolog, amit nem szeretek kifejezetten, de nem esik nehezemre megtenni. Így igen, örömet okozok a páromnak is. Mellesleg szerintem így sokkal "tisztább" a vége, nem kell zsebkendőkkel vacakolni, meg nem "lövöldözzük" össze a ruhát, ágyat stb. :D
Lényeg, szerintem aki kifejezetten undorodik a dologtól, az nem teszi meg, aki meg úgy áll hozzá, mint én, ergo nem ez a kedvenc "csemegéje", de nincs is ellenére, az megteszi. És ez messze nem azt jelenti, hogy mindent megteszünk vagy elnézünk a párunknak (mondjuk elég nevetséges a példa, amit te felhoztál).
tudod, ez oda-vissza működik (normális esetben), a pasik is sok mindent megtesznek a jó szexért, nem gondolod?
én lenyelem, igaz nagyon utálom, mert keserű sz@r, de csak azért, mert őt ez izgatja és nagyon sokmindent kapok viszont tőle. tudod, vannak szubmisszív emberek, akik kizárólag akkor tudják magukat elengedni és élvezni a dolgot, ha az alárendelt szerepet játszhatják.
24L
Első vagyok. Amúgy meg, ha ügyes vagy, pikk-pakk le tudod nyelni, úgy, hogy szinte nem is érzed a cuccos izét.
De ha ennyire ellenedre van a dolog (az nem derül ki számomra, hogy alapvetően-e, vagy azért, mert még nagyon friss a kapcsolat), akkor egyértelműen inkább ne csináld. Mert elég lankasztó dolog lenne a pasidnak, ha meglátja, hogy undorodó fejet vágsz közben.
2. vagyok
én azért nem vágok undorodó fejet. ugyan nem a pasim, csak szexpartner, de sokmindent kaptam tőle (életem legjobb numeráit), tehát ez a minimum.
Nekem egyáltalán nem kellemetlen, mert a kedvesem a sportból él ezért egészségesen étkezik, nem iszik, nem dohányzik, szóval a spermája édeskés. A legjobb, ahogy látom mennyire élvezi, ettől én is nagyon durván nedves leszek.
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!