Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők szeretik lenyelni, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szeretik lenyelni, vagy azt szeretik, hogy a pasijuknak ez mennyire jó?

Figyelt kérdés
Ha van egy olyan kérdés,hogy lányok lenyelitek e, akkor általában az a válasz,hogy lenyelem,mert szeretem a pasim. Ezek szerint lenyelni nem szereted csak a pasid miatt teszed? A nők ennyire mindent megtesznek a pasijukért? Jó,hogy nem már azt mondják,hogy megengedem a pasimnak,hogy megcsaljon, mert szeretem, vagy lehet felőlem még rajtam kívül 5 bnője,mert szeretem a párom. Miért kell mindent megtenni egy pasiért, főleg 2hónap után, mikor azt sem tudod,hogy megbízhatsz e benne vagy sem?? Az utóbbi kérdés inkább a 17éveseknek szól, akik alig járnak együtt 3 hónapja..
2009. dec. 8. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Én ugyan már 22 éves vagyok, de 17 évesen volt nyitott kapcsolatom, és akkor oráloztam először. És igen, lenyeltem. Mert NEM esett nehezemre.

Nem kell mindent megtenni a pasikért, szó nincs róla. Én pl. nem hagyom pasimnak az anális szexet, mert nem akarom.

A lenyelés olyan dolog, amit nem szeretek kifejezetten, de nem esik nehezemre megtenni. Így igen, örömet okozok a páromnak is. Mellesleg szerintem így sokkal "tisztább" a vége, nem kell zsebkendőkkel vacakolni, meg nem "lövöldözzük" össze a ruhát, ágyat stb. :D

Lényeg, szerintem aki kifejezetten undorodik a dologtól, az nem teszi meg, aki meg úgy áll hozzá, mint én, ergo nem ez a kedvenc "csemegéje", de nincs is ellenére, az megteszi. És ez messze nem azt jelenti, hogy mindent megteszünk vagy elnézünk a párunknak (mondjuk elég nevetséges a példa, amit te felhoztál).

2009. dec. 8. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:

tudod, ez oda-vissza működik (normális esetben), a pasik is sok mindent megtesznek a jó szexért, nem gondolod?

én lenyelem, igaz nagyon utálom, mert keserű sz@r, de csak azért, mert őt ez izgatja és nagyon sokmindent kapok viszont tőle. tudod, vannak szubmisszív emberek, akik kizárólag akkor tudják magukat elengedni és élvezni a dolgot, ha az alárendelt szerepet játszhatják.

24L

2009. dec. 8. 14:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Na erről beszéltem, te is utálod de mégis lenyeled a pasid miatt. Itt most ez volt a kérdés.
2009. dec. 8. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Amúgy meg, ha ügyes vagy, pikk-pakk le tudod nyelni, úgy, hogy szinte nem is érzed a cuccos izét.

De ha ennyire ellenedre van a dolog (az nem derül ki számomra, hogy alapvetően-e, vagy azért, mert még nagyon friss a kapcsolat), akkor egyértelműen inkább ne csináld. Mert elég lankasztó dolog lenne a pasidnak, ha meglátja, hogy undorodó fejet vágsz közben.

2009. dec. 8. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok

én azért nem vágok undorodó fejet. ugyan nem a pasim, csak szexpartner, de sokmindent kaptam tőle (életem legjobb numeráit), tehát ez a minimum.

2009. dec. 8. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
mert orálnál ez a legpraktikusabb. nem kell zsepiért szaladgálni, meg kiköpdösni. az csak fehérje.
2009. dec. 8. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
hát ha neked ilyen a felfogásod keress olyan partnert akinek nincsennek különösebb igényei, vagy nem meri kimondani. aki meg szereti az igazi mindenre kiterjedő vad szexet az megtesz minden tőle telhetőt. én pl imádom a páromat orálisan kényeztetni és engem is felizgat h lenyelem. de csak azért mert ő a szerelmem. mást talán még le se szopnék. ennél sztem jóval kényesebb témakör az análszex.
2009. dec. 8. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem kellemetlen, mert a kedvesem a sportból él ezért egészségesen étkezik, nem iszik, nem dohányzik, szóval a spermája édeskés. A legjobb, ahogy látom mennyire élvezi, ettől én is nagyon durván nedves leszek.

19/L

2009. dec. 8. 17:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!