Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan közeledjek egy velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek egy velem egyidős lányhoz?

Figyelt kérdés
27 éves lány vagyok és van egy barátnőm aki tetszik és szerintem benne lehetne ő is. Tapasztalatlan vagyok ezen a téren, nem tudom hogy kezdjem és ha már ott vagyok akkor mit is kellene pontosan tennem. Csak lányok válaszoljanak! Köszönöm!
2009. dec. 8. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

És itt most az egyidősön volt a hansúly??xD

A lányok úgy általában nem fognak neked tudni válaszolni...

2009. dec. 8. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez rengeteg dologtól függ. pl attól is hogy amúgy te biszex vagy, vagy leszbikus, és hogy ő tudja e ezt ?! meg ez nem úgy működik hogy csak rámászok és akkor hajrá... ezzel egy nagyon jó barátságot is veszthetsz el. inkább ülj le vele beszélni, minthogy "véletlenül' rossz helyre tedd a kezed..

max elmondod neki hogy te vonzódsz hozzá , és ő max azt mondja hogy én nem, és ez még mindig jobb mintha síkítva rohanna ki a szobából :D

2009. dec. 8. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Mármint mit is szeretnél tőle pontosabban??? Túllépni a barátságon,szexelni,vagy esetleg járni vele,vagy mit?? Én próbálnék előbb puhatolózni,hogy tényleg ő is vonzódik-e úgy hozzám,kimutatnám,majd egyszerűen elmondanám,beszélnék velede ez mondjuk sok mindentől függ,leginkább a körülményektől,mert rosszul is elsülhet.
2009. dec. 8. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy őszinte beszélgetés némi alkohol megivása után a legjobb megoldás.
2009. dec. 10. 17:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!