Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kikötözöm a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kikötözöm a barátomat, miket ajánlotok?

Figyelt kérdés
légyszi skippeljétek az idióta válaszokat, ez most tényleg valós probléma nálam. Nagyon sok idő nála, amíg elmegy (ez persze tök jó), csak félek, hogy unalmassá válok, vagy ilyesmi, ez lesz az első alkalom, hogy kikötözöm. Az is frusztrál, hogy tudom, hogy az exével sokszor játszottak ilyet, én meg még tapasztalatlan vagyok ezen a téren, de szeretném, hogy a lehető legjobban sikerüljön.
2009. dec. 8. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerepjátékra nem gondoltatok? Mondjuk doktornéni-beteg, tanár-diák, rab- börtönőr.
2009. dec. 8. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
csókold végig a testét,de amikor "oda" érsz indulj vissza!:)ez szerintem izgatni fogja:D csókolgasd,és ha eléggé felhúztad kényeztesd a száddal,majd ülj bele az ölébe:D
2009. dec. 8. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
vegyél fel egy szexi harisnyát, vedd le előtte és azzal kötözd le.
2009. dec. 8. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy te ebben még teljesen tapasztalatlan vagy, ezért segítsen neked abban, hogy elmondja, mit szeret.
2009. dec. 8. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
miutan kikotozod tancolj egyet neki, esetleg ulj ra az arcara es hagyd, h nyalogasson kicsit, vagy eppen a melleid koze szorithatod a fejet, stb! Sztem feltalalod magad! Ha nem tul szörös a teste, bekenheted tejszinhabbal, s majd lenyalogatod!
2009. dec. 8. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nos én a következőket csinálnám,ha megszeretném lepni a barátomat egy kicsit:kikötözném jó alaposan,majd egy szexi ruciban egy kicsit sztriptizelnék neki,majd miután lekerül rólam,símogatnám magam,meg masztiznék egy kicsit előtte,míg látom,hogy már nem bír magával,majd odamennék és végigpuszilgatnám,harapdálnám érzékien,totálisan fölhúznám,majd rátérnék a farkára és egy nagyszerű kényeztetésben részesíteném,és mikor már látnám,hogy mindjárt élvez,rászöknék és jól meglovagolnám :))Röviden ennyit tennék,gyakorolj,kísérletezz,használd közben a fantáziád, a fiúk csaknem mindennek örülnek és élvezik,ha látják,hogy te is nagyon jól érzed magad.
2009. dec. 8. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
de szar vagy
2009. dec. 8. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Tudom mi húzná fel...

Kikötözöd, felhívsz három kanos izomjánost, és lovagolj rajtuk, majd hagyd ott a srácot.xD

2009. dec. 12. 22:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!