Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk. Hogyan kell alkalmazni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Hogyan kell alkalmazni, a kötözést a farkadon? Segít a nagyobb, hosszabb teljesítményben?

Figyelt kérdés
Még nem próbáltam, de szeretném, de nem vagyok vele tisztában... kérlek írjátok meg ha volt hasonló tapasztalototok... ettől majd tovább bírom? és nagyobbat élvezek?
2009. dec. 8. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy, kiterjedt téma. BDSM mozaikszó alatt találsz róla bővebb infót.

Ha nagyon szorosan kötözöd, szerintem nem élvezed majd egyáltalán, mert elkötöd az ondóvezetéket, és fájni fog, hogy nem tudsz ejakuálni. Még nem próbáltam, de olyan lehet, mint amikor tüsszentened kell, de befogod az orrodat és a szádat is. (Csak gondolom, lent még rosszabb.) :|

2009. dec. 8. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a kerdezo nem a BDSM-re gondolt, hanem szimplan arra, hogy ha "megkoti", akkor kesleltetheti a magomlest... A kezzel valo szoritas is eleg gyakori, ha vissza akarjak "tartani" az ejakulaciot.
2009. dec. 8. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok. :-)

Íed be a gugliba, hogy farokgyűrű, vagy péniszgyűrű. Iszonyú mennyiségű információ fog dőlni.

A lényege ennyi: ha elszorítod a péniszt a tövénél, akkor nem áramolhat ki belőle a vér. Ezzel a módszerrel az erekciódat mesterségesen fen tudod tartani. (Ugyanakkor ez idő alatt elélvezni sem tudsz.) A gond ezzel ugyanaz, mint ha bármelyik másik testrészed vérkeringését függesztenéd fel: az illető testrész szövetei az oxigénhiány következtében előbb elzsibbadnak, aztán elhalnak, és soha az életben többé vissza nem nőnek. Épp ezért a farokgyűrűt csak 20, esetleg maximum 30 percig szabad fenn hagyni, nehogy a péniszedben visszafordíthatatlan szövetkárosodás lépjen fel. Gondolom, nem akarod, hogy elüszkösödjon és leessen... :-)

Remélem, segíthettem.

2009. dec. 8. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Masztizz a szex előtt, vagy vegyél be két felest és egyből később mész el!

Szerintem nem kéne ilyen eszközöket használni, ami nem egészséges, főleg nem az intim régiókban!

2009. dec. 8. 18:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!