Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj hogy ha csak arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj hogy ha csak arra vágyok hogy egy nő punciját nyaldossam?

Figyelt kérdés
Nem kifejezetten a sexre vágyom, csak a nyaldosásra. Fiú vagyok.
2008. júl. 19. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A pasik szeretnek nyalni mert nekünk a punci több mint egy szerv, az erotika csúcsa megtestesülve :)

És akkor ehhez hozzá érni főleg nyelvvel nagyon izgató.

Azok a lányok akik szerint ez undorító még nem voltak olyannal aki rendesen csinálta, vagy ezt nevelték beléjük.

Szerintem be kéne kötni a szemüket és úgy kielégíteni nyelvvel, lehet hogy mivel nem látnak semmit inkább csak az érzésre koncentrálnának nem pedig az előitéletekre vagy a rossz beidegződésre.

Jól nyalni művészet, és a művészetet még a prűdek sem ítéhetik el :)

2008. júl. 21. 00:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
jahhj d elennék a "leendő" barátnőd helyében!! nekem pont az a bajom h a párom nem szeret nyalni:( pedig a világ legjobb érzése..főleg aki csinálja az élvezettel teszi:) a nap minden egyes percében el tudnám viselni:P hát mindegy, én lemondtam már róla:D
2008. júl. 21. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Helló Wind ;)
2008. júl. 22. 16:37
 14/15 anonim válasza:

na énis így jártam az utolsó kapcsoaltomnál. messze elítélte az orál szexet. pedig nekem kifejezetten a kedvencem, mindkét megoldásban.

de volt olyan partnerem régebben, aki már úgy kezdte, hogy ő addig el nem kezdi, amíg én ki nem nyaltam, ahogy szoktam(hát na, tehetségem van hozzá), megszokta már :D

2010. febr. 7. 17:55
 15/15 anonim ***** válasza:
nyaldosd az enyémet! XD XDD
2010. febr. 10. 11:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!