Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lábimádó? Ez baj? Többi lent .

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábimádó? Ez baj? Többi lent .

Figyelt kérdés
A barátom attól is felizgul ha masszírozza a talpam. Van h a lábamat oda helyezi a farkához és mozgatja :s ez nekem fura, de ha neki jó... sztetek ez gáz?
2009. dec. 7. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, miért lenne az ?
2009. dec. 7. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne az gáz? Nőből vagy nem? Márpedig egy nő rengeteg helyen tud izgató lenni :) Ugyhogy teljesen normális a dolog.
2009. dec. 7. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem!! Miért téged zavar?

Én is amúgy a női lábak nagy imádója vagyok,de nekem sajnos volt már olyan rossz "élményem",hogy a lány nem kultiválta az én lábimádatomat..!

2009. dec. 7. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
engem zavarna.
2009. dec. 7. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Ha téged nem zavar, akkor miért ne? Jobb, mintha kikötözne...
2009. dec. 8. 00:00
 6/10 kolosszus22 ***** válasza:

Én nem vagyok kifejezetten lábfetisiszta, de tény, hogy egy szép női láb és lábfej nagyon izgató és szexi tud lenni! Kielégíteni ugyan nem ettől szoktam, de pl. előjátéknál van, hogy egy szép női lábat végigcsókolok és esetleg bekapom a lábujjat is kicsit!:)

22/F

2009. dec. 8. 00:21
 7/10 anonim ***** válasza:
mert biztosan gyönyörű lábaid vannak. :-) Próbáld kielégíteni a barátod csak a lábaiddal, nagyon fog neki tetszeni.
2009. dec. 8. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz,sok pasi szereti,meg izgatja őket,ha a csaj a lábával símogatja,meg húzogatja őket a farkán,ha ez téged nem zavar,csináld csak neki,biztosan élvezni fogja nagyon.
2009. dec. 8. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én pasim is imádja a lában (pedig előttem egyik barátnőjének se jött be ennyire a lába neki). :D

Ne izgasd magad emiatt, örülj neki, hogy még ez a testrészed is izgalomba tudja hozni. ;)

2009. dec. 8. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek a Family Guyt, akkor ti is tudjátok, hogy Quagmire is láb fetisizta :D mondjuk ő beteg egy figura, de ez nem jelenti azt, hogy bármi probléma lenne ezzel :) Az pedig külön jó, ha előszeretettel masszírozza emiatt a talpad :D
2009. dec. 13. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!