Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várandós nővel meddig lehet hagyományos, felül ffi, alul nő pózban szeretkezni?
Amíg nem fáj neki,minden pózban mehet.De azért már 8.hónaptól ki szokták hagyni az együttlétet,hogy a baba nehogy előbb akarjon kijönni!Szóval csak óvatosan és mindig addig és úgy amíg a várandós kismama élvezi..Utána tud ő segíteni akár kézzel,akár szájjal is,nem kell erőltetni a "normál" szexet :)
Ápolási asszisztensként sokszor mondták már ezt el nekünk :)
Lehetni lehet... hogy szabad-e?
Attól függ... Tudtommal 3 hónapos korától már személyiségi jogai vannak az embriónak, azaz szexuális molesztálásnak minősül, ha ráejakulálsz a magzatburkára. Ráadásul eléggé kellemetlen érzés lehet neki, amikor a kutacsát próbálod penetrálni... xD
Tudom hogy bizonyos idő után nem ajánlott a szexuális élet folytatása várandósság alatt,de én nem a savanyút és az édeset kívántam hanem a szexet.
9 hónap végéig volt is mindig,nem történt semmi baj,szerencsénk volt nyilván.És nem ajánlott...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!