Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázó az orális szex?
nem megalázó :) én nagyon szeretem, élvezem, ahogy a párom közben sóhajtozik meg remeg :D
és lenyelem, mert nem undorodom semmijétől, ugyanúgy, ahogy ő is kielégít orálisan és közbe nem köpköd h fúj, puncifolyadék :D
ha úgy érzed h megfulladsz, akkor ne vedd teljesen a szádba, csak nyalogatsd, mint egy fagyit, és segíts be a kezeddel.
Mindenki másképp gondolja, nem vagyunk egyformák.
Szerintem ha az ember szeret valakit nem undorodik tőle, velem legalábbis így van. Én szeretem a barátomat, és szeretem orálisan is kényeztetni. És imádja, hogy lenyelem^^
Ő is kényeztet engem orálisan, ez kölcsönös dolog. Van aki csinálja, van aki nem. Mi tökéletesen megvagyunk egymás mellett.
Az viszont szerintem alap dolog, hogy az ember szeret a párjának örömet okozni. Csak mindenki másképp csinálja. Én az orális szexszel kényeztetem a barátomat, és még sosem mondta hogy NE :) ;)
Nem megalázó,örömet szerzünk annak az embernek akit szeretünk!
Lenyelni meg nem alap dolog,én leszoktam semmi nincs benne,de valaki erre nem képes,nem bírja stb,stb,de attól ugyanolyan jó lehet :) Ami kijön az is a párunké,ugyanúgy mint a nyála,az se megalázó ha szájba megy,persze mindenki másképp fogja ezt fel és másképp tetszik neki :)
Volt már párszor a kérdés.
1: Ha szeretitek egymást, akkor nem megalázó.
2: Nem kell 20 cm-t eltüntetned! Az első 3-4 cm a legérzékenyebb.
3: Vigyázz, ha spriccel! Ne menjen a torkodra, mert akkor tényleg fuldokolni fogsz.
+1: Nézzél néha rá! Ez ilyenkor is nagyon be tudja indítani a fiúkat... főleg, ahogy téged elképzellek, ahogy szégyenlősen pislogsz :-)
"Úrinő lenyeli"
Egyébként meg szerintem nem megalázó
egy percet nem maradnék olyan nő mellett, aki szerint megalázó.
a nő igenis imádja a brét, legalább annyira, amennyire én imádom a nunit.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!