Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megalázó az orális szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó az orális szex?

Figyelt kérdés
avagy miért jó, ha fuldokolsz, amíg a párod élvez? Szeretnék örömet szerezni, de sehogysem megy, mert szerintem ez megaláztatás. Hogyan tudnám leküzdeni ezt az érzést?
2009. dec. 7. 21:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
spermát vacsizol? fúj bameg
2009. dec. 7. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

nem megalázó :) én nagyon szeretem, élvezem, ahogy a párom közben sóhajtozik meg remeg :D

és lenyelem, mert nem undorodom semmijétől, ugyanúgy, ahogy ő is kielégít orálisan és közbe nem köpköd h fúj, puncifolyadék :D

ha úgy érzed h megfulladsz, akkor ne vedd teljesen a szádba, csak nyalogatsd, mint egy fagyit, és segíts be a kezeddel.

2009. dec. 7. 21:43
 13/19 anonim válasza:
100%

Mindenki másképp gondolja, nem vagyunk egyformák.

Szerintem ha az ember szeret valakit nem undorodik tőle, velem legalábbis így van. Én szeretem a barátomat, és szeretem orálisan is kényeztetni. És imádja, hogy lenyelem^^

Ő is kényeztet engem orálisan, ez kölcsönös dolog. Van aki csinálja, van aki nem. Mi tökéletesen megvagyunk egymás mellett.

Az viszont szerintem alap dolog, hogy az ember szeret a párjának örömet okozni. Csak mindenki másképp csinálja. Én az orális szexszel kényeztetem a barátomat, és még sosem mondta hogy NE :) ;)

2009. dec. 7. 22:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem megalázó,örömet szerzünk annak az embernek akit szeretünk!

Lenyelni meg nem alap dolog,én leszoktam semmi nincs benne,de valaki erre nem képes,nem bírja stb,stb,de attól ugyanolyan jó lehet :) Ami kijön az is a párunké,ugyanúgy mint a nyála,az se megalázó ha szájba megy,persze mindenki másképp fogja ezt fel és másképp tetszik neki :)

2009. dec. 7. 23:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt már párszor a kérdés.

1: Ha szeretitek egymást, akkor nem megalázó.

2: Nem kell 20 cm-t eltüntetned! Az első 3-4 cm a legérzékenyebb.

3: Vigyázz, ha spriccel! Ne menjen a torkodra, mert akkor tényleg fuldokolni fogsz.

+1: Nézzél néha rá! Ez ilyenkor is nagyon be tudja indítani a fiúkat... főleg, ahogy téged elképzellek, ahogy szégyenlősen pislogsz :-)

2009. dec. 8. 01:46
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

"Úrinő lenyeli"

Egyébként meg szerintem nem megalázó

2009. dec. 8. 09:27
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

egy percet nem maradnék olyan nő mellett, aki szerint megalázó.

a nő igenis imádja a brét, legalább annyira, amennyire én imádom a nunit.

2009. dec. 8. 11:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem megalázó, ha önként teszed!!!!
2009. dec. 8. 13:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A száján pedig hányni szokott, de gusztustalan..:D
2009. dec. 8. 18:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!