Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú akkor is ugyanúgy élvezi az aktust, ha a tempót inkább a lány diktálja?
Figyelt kérdés
Néha (egyre többször) előfordul, hogy egy-egy pózban én leszek az aktívabb, és elkezdek tempósabban, és erőteljesebben mozogni. Viszont nem tudom, hogy ezt a barátom ugyanúgy élvezheti-e. Tőle kérdeztem, azt mondta, hogy természetesen, és csináljam úgy, ahogy nekem jól esik. De Ő arra is azt mondaná, hogy csináljam, ha azt mondanám, hogy szeretném megkorbácsolni a hátát, és az jól esne nekem. Szóval fiúk élvezitek, ha nem ti diktáljátok a tempót, vagy azt szeretitek jobban, ha ti vagytok az urak?2009. dec. 7. 19:04
2/8 anonim válasza:
Milyen fiúd van neked?
Kislány?xD
Megértem hogy szeret téged de az hogy a saját érzéseivel semmit se törődjön - és ez sztem téged is zavar - nem túl férfias, se nem lenne nőies.
Aranyközépút az lenne ha önmagát is becsülné úgy a fiúd mint téged.
Amúgy én is azt szeretem ha én vagyok az úr, van pár fiú aki szereti hogy a nő parancsol neki (ők inkább csak külsőleg fiúk) de hát nem tudom..
Én ha jól meglenne csinálva akk élvezném azt is, ha a csajszim lenne felül.
3/8 anonim válasza:
én leszarom nekem mindenhogy jó ^.^
4/8 anonim válasza:
Szeretem ha egy csaj az úr..egy ideig..nem végig..azért néha nekem is jo ha lehetek vezetö:) arany középut....am a paliba van a hiba nem benned..te csak élvezed...ö meg..nemtudom:) ha normális a pali akkor egy idö után átveszi a "hatalmat" na pusssz:D
5/8 anonim válasza:
mi az hogy a nő nem lehet az úr? menjen már a picsbe a második válaszoló...szegény csajod, fogadjunk erőlteted az egészet vele ő meg nem érzi jól magát...a nőnek is van annyi joga hogy parancsoljon mint a pasiknak! jobb ha ezt nem felejted el
6/8 anonim válasza:
énis mindig begyorsítok, énis megkérdeztem a barátom, és aztmondta h neki természetesen úgy is jó, éssokszor élvezi is, kivéve amikor ő neki inkább lassú szex hangulata lenne...:D persze ilyenkor is élvezi.
7/8 anonim válasza:
lehet én vagyok aradi, de nálam a szex testi-lelki eggyéválásról szól... egy jó szeretkezésnél együtt diktáljuk a tempót, lévén egy "hullámhosszon" vagyunk
8/8 anonim válasza:
Biztos, hogy jól esik neki, ha önállóan is mozogsz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!