Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K*rva az, aki lefekszik olyannal, akinek barátnője van?
Figyelt kérdés
De viszont a volt barátja,és nem is akar bekavarni a csajnak.2009. dec. 7. 18:56
2/21 anonim válasza:
En is voltam ilyen helyzetben.Szerintem nem az,vegul is szeretted vagy meg esetleg szereted:P En is megkerdeztem a tagtol,hogy most en vagyok a rossz erre azt felelte nem...en:P
3/21 anonim válasza:
Hát, ha nem is ku.rva, de mindenképpen szemét! Miért kell más pasijával d.ugni????
4/21 A kérdező kommentje:
de a pasi nem szereti a csajt
2009. dec. 7. 19:02
5/21 anonim válasza:
Prostituált az, aki ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást nyújt.
Ha a kérdésben szereplő lány pénzért tette azt, amit tett, akkor prosti, ha nem, akkor egyszerűen erkölcstelen.
6/21 anonim válasza:
Ha a pasi nem szereti a csajt, akkor minek van vele? Ezzel a hülye szöveggel magadat akarod védeni? Mit akarsz? Érezzünk veled együtt? Hát én nem fogok. Remélem téged is megcsalnak majd!!!
7/21 anonim válasza:
ha a pasi nemszereti a csajt, akkoris nagy szemétség, és ezzel a csaj magát is minősíti....
9/21 anonim válasza:
persze a szó szerint vett értelemben nem kurv@, hiszen nyílván nem kapott érte pénzt. de az én szememben igen egy szemét kurv@, aki még csak nem is nő, mert ennyi tartásnak kellene lennie egy nőben.
10/21 anonim válasza:
Ha lebuktok, menjetek a MÓNIKÁBA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!