Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az erotikus jellegű álmoknak van alapjuk? Férjes asszony létemre miért voltam más pasival ámomban?
Álmomban majdnem lefeküdtem munkatársammal, akit az életben nem tartok vonzónak, viszont akkor kivántam, és csak azért nem történt semmi, mert közöltem vele, h. inkább ne hisz házas vok.
Nagyon rosszul érzem magam az álom miatt!!!
Ja, és valószinüleg köze van a dologhoz, hogy a férjem hetek óta távol van!!!
Vagy mondjuk nemi életet kellene élni:)?
Nincs itthon a párom!!!
szija..ahogy a mondás is tartja éhes disznó makkal álmodik.. ne legyen bűntudatod én is álmodtam ilyeneket akkor amikor nem volt sex a párollam..igen rossz dolog ha nincs otthon...egy nőnél normális ha vannak vágai amit ki kell elégíteni.. a 4fal között senki sem tudja hogy te épp masztizol e vagy sem...ugyhogy nyugottam;)
L
Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok!!!
Azért inkább nem mondom el a kollégámnak, hogy mit álmodtam:), bár mostanában úgyis az a hobbija, hogy kiforgatja a szavaimat...tehát valószinűleg ezen is csak röhögne! Dehát nem is ez a problémám, hanem hogy a férjem mit szólna? Ugye, hülyeség lenne, ha elmondanám neki(a férjemnek)???
Nem kell elmondanod senki ismerősnek - viszont ne legyen bűntudatod miatta!
Hívd fel nyugodtan a férjed, és kérdezd meg, miket tesz majd veled, ha hazaér. Utána állj be egy zuhany alá, és próbálj ki egy párat ezekből! Gondold azt, hogy ő csinálja veled: egészen más érzés lesz így.
Természetes, hogy egy nőnek is hiányozhat a szex - és ilyenkor bizony álmodhat is. Segíts magadon, az isten is megsegít...
Ha kiegyensúlyozott életet élesz, akkor frissen, vidáman várhatod majd őt haza, amikor jön.
Bár én is az vagyok, nem értem a nőket. Ne legyen bűntudatod! Ennek nem feltétlenül van alapja, éjjel amikor álmodunk az agyunk akkor dolgozza fel a napközbeni e4seményeket. Tehát az is lehet, hogy előző napokban láttad azt a kollégádat aztán este amikor kapcsolgattad a tv-t láttál valami ilyen jelenetet vagy bármi és észre se vetted. De aztán amikor éjjel az agyad helyrerakta a dolgokat közben ez jött ki belőle véletlenül, tehát semmi jelentősége.
A férjednek szerintem (és senki másnak se) erről ne beszélj.
Én azt mondják elég férfias gondolkodású vagyok egyébként. Nekem rosszul esne ha megtudnám utána többször gondolnék erre. Tudnám, hogy csak butaság és a párom nem csalt meg és nem is akar de magát a gondolatot utálnám. Nem kell tudnia a férjednek az ilyen dolgokról és ez nem hazugság, egyszerűen van amit nem kell elmondani. Ő se mondd el neked mindent, biztosan álmodott már olyat, ami kissé meredek volt de inkább nem mondta el mert egyrészt NEM JELENTETT NEKI SEMMIT másrészt pedig nem akart megbántani vele és nem is tartotta fontosnak az egész ügyet.
Velem történt már olyasmi, hogy álmomban lefeküdtem valakivel akit amúgy nem is kedvelek. Utána több napig úgy éreztem, mintha szerelmes lennék belé. Hát nem nevetséges? Egyébként most se kedvelem az illetőt, valami félrecsúszott az agyamban úgy látszik ;)
De tényleg, azért lehetett csak az egész mert hiányzik a férjed és tudat alatt arra gondoltál, hogy jó lenne vele együtt lenni, de ő most nincs itt és annak a képe ugrott be akit előzőleg láttál vagy aki a közeledben volt férfi. Ezek csak kis butaságok, ne érezd magad rosszul miattuk. De a férjednek inkább ne említsd mert rosszul érezné magát miatta ráadásul innentől biztos nem nézne jó szemmel arra a kollégára sem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!